SALE
Kurma Lite Tidal
Kurma Tidal gerold
Kurma Tidal in wikkel
Kurma USP's
Kurma Lite Tidal
Kurma Tidal gerold
Kurma Tidal in wikkel
Kurma USP's

Kurma Geco Lite - Tidal (185 x 66 x 0,4 cm)

De eerste natuurrubberen mat die 100% gerecycled kan worden. De GECO Lite is een geweldige mix van hoge prestaties, comfort en maximale grip voor elk type praktijk.

Kurma

Kurma Geco Lite - Tidal (185 x 66 x 0,4 cm)

Kurma is actief bezig met het vormgeven van een duurzame toekomst voor onszelf en volgende generaties en dat zie je terug in de prachtige producten. Alle Kurma producten zijn 100% industrieel recyclebaar, vrij van gifstoffen en hebben een lage CO2 voetafdruk.

Dit is de eerste natuurrubber yoga mat die 100% gerecycled kan worden. Gemaakt van hoogwaardig natuur en synthetisch rubber ( gedeeltelijk gerecycled en uit niet-Amazone oogst) en vrij van schadelijke stoffen. Het heeft het OEKO-TEX® STANDARD 100 certificaat  zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van deze mat. De GECO Lite heeft een geweldige mix van hoge prestaties, veerkracht, comfort en maximale grip voor elk type yoga practice. Met een breedte van 66 cm en een lengte van 185 cm heb je lekker veel ruimte tijdens je oefeningen. Zodra je de mat uit de verpakking haalt zul je merken dat je direct maximale grip ervaart, er is geen inbreektijd nodig. Ook deze mat van Kurma kun je aan beide zijden gebruiken zodat de mat minder snel slijt en lekker lang mee gaat.

Ga je binnenkort op reis? Dan is de Geco Lite ideaal om mee te nemen. Met een gewicht van 1,9 kg neem je deze mat overal mee naartoe!

Specificaties

Merk:Kurma
Lengte:185 cm
Breedte:66 cm
Dikte:4 mm
Gewicht:1,9 kg
Kleur:blauw

Gebruik en onderhoud

Nuttige tip:

Als de GECO Lite voor het eerst uit de verpakking komt, heeft de mat een rubbergeur die op korte termijn zal verdwijnen. Je kunt dit proces bespoedigen door de mat direct bij aankomst te laten luchten in een goed geventileerde ruimte. De mat krijgt dan de ruimte om de geur af te geven.

Was uw handen met water en zeep voordat u uw GECO Lite mat gebruikt. Het is essentieel om natuurlijke oliën of handcrème etc. te verwijderen, omdat dit de goede basis grip kan verminderen. Indien nodig, houd een droge handdoek naast uw mat om eventuele transpiratie weg te vegen. Voor verwarmde lessen of intensieve oefeningen is een yogahanddoek onmisbaar.

Om op te bergen:

Om op te bergen, rolt u uw mat altijd op met het logo naar buiten gericht. Vermijd langdurige blootstelling aan zonlicht om de oxidatie van het bovenste oppervlak te beperken en de levensduur van uw mat te verlengen.

Om te reinigen:

Voor een snelle reiniging na elke oefening, veegt u het oppervlak van uw mat af met een vochtige doek. Laat de mat plat op de vloer liggen om te drogen. Gebruik bij gelegenheid voor een diepere reiniging een mild organisch reinigingsmiddel of zeep (geen oplosmiddelen, geen agressieve schuurmiddelen). Laat het logo-oppervlak weg om degradatie te voorkomen. Veeg het oppervlak schoon met een doek en vers water. Laat de mat plat op de vloer liggen om deze volledig te laten drogen.

* Heeft u een latex allergie of bent u gevoelig voor een rubber geur dan is het misschien verstandig om voor een mat te kiezen dat geen natuurrubber bevat. 

Bestel Kurma Geco Lite - Tidal (185 x 66 x 0,4 cm)
Kurma Lite Tidal

Omschrijving

De eerste natuurrubberen mat die 100% gerecycled kan worden. De GECO Lite is een geweldige mix van hoge prestaties, comfort en maximale grip voor elk type praktijk.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard