SALE
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black 2
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black 3
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black 4
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black 2
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black 3
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black 4

Manduka PRO Black 180 cm - Almost perfect

De legendarische Manduka PRO Almost perfect matten hebben kleine imperfecties. Lees hier meer over bij de productbeschrijving op deze website!!!!!

Manduka

Manduka PRO Black 180 cm - Almost perfect

BIJNA PERFECTE Manduka PRO YOGA MATTEN

Niet alles in het leven is perfect, maar er is altijd een positieve kant.

Manduka Almost Perfect PRO Series matten zijn allemaal uniek maar nog steeds 100% PRO performance - met hun one of a kind touch.

Lees hieronder de mogelijke verschillen t.o.v. de perfecte Manduka PRO matten

De Almost Perfect matten hebben lichte cosmetische onvolkomenheden, maar hebben nog heel leven te gaan, dus we bieden ze aan tegen een gereduceerde prijs. Ze kunnen qua uiterlijk en afmetingen licht afwijken van onze productiespecificaties. Verschillen kunnen bestaan uit lengte, dikte, kleur of kunnen onvolkomenheden aan het oppervlak hebben, maar nog steeds 100% PRO prestaties.

Alle matten zijn op kwaliteit getest en hebben dezelfde prestaties als de standaard PRO-matten. Hoewel de levenslange garantie niet geldt voor "Almost Perfect" PRO-matten, weten we dat ze nog vele jaren meegaan (en dat u ervan zult houden)!

Eens per jaar krijgen wij de mogelijkheid van Manduka om de Almost perfect matten te verkopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij van Yogamat-online stimuleren het initiatief van Manduka omdat zij op deze manier onnodige verspilling van materialen tegengaat en op deze manier een mooie bijdrage levert aan het gezond houden van onze aarde.

Alle matten uit de Almost perfect PRO serie hebben een gesloten-cel oppervlak welke nooit vocht zal opnemen. Hierdoor zal de mat glad aanvoelen als je bezweet bent, dus we raden je in dit geval aan de mat te combineren met een van onze handdoeken om vocht te absorberen en je extra grip te geven onder vochtige omstandigheden. Als je hot yoga beoefent, raden we een handdoek aan voor volledige bedekking van de mat.

Gemaakt in Duitsland van PVC. De PRO-serie is STANDARD 100 gecertificeerd door OEKO-TEX®️ (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI) om u te beschermen tegen schadelijke stoffen. De matten uit de PRO-serie zijn ook geschikt om te recyclen.

Bijzonderheden Manduka PRO Mat

 • Standaard PRO: 3,4kg; 180cm x 66cm; 6mm dik
 • Extra Lange PRO: 4,3 kg; 215 x 66 cm; 6 mm dik
 • Hygiënisch gesloten-cel oppervlak, houdt vocht en bacteriën op afstand, waardoor de levensduur wordt verlengd en het schoonmaken een koud kunstje wordt
 • De hoge dichtheid zorgt voor ongeëvenaard comfort en bescherming van de gewrichten
 • Het speciale stippenpatroon houdt de mat op zijn plaats
 • Professionele medium grip, zoals aanbevolen door yoga leraren, stelt je in staat om tussen houdingen te bewegen zonder aan de  mat te kleven
 • De grip van de PRO serie verbetert met het gebruik. De beste manier om je mat in te werken is oefenen, oefenen, oefenen
 • Emissievrije productie
 • 100% latexvrij
 • Standaard 100 door OEKO-TEX® gecertificeerd
 • Pro Tip: We raden aan om de PRO Series te combineren met een van de equa® handdoeken om vocht te absorberen en de grip  te vergroten. Tijdens een zweterige practice raden we aan de PRO Series te combineren met een equa® mat handdoek.

Gebruik en onderhoud

Opbergen: rol je Manduka black PRO mat op met de bovenkant naar buiten gericht. Dit houdt de hoeken van de mat vlak.

De yoga mat breken: de klanten die de Manduka PRO serie gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je de mat dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Bestel Manduka PRO Black 180 cm - Almost perfect
Manduka Almost Perfect PRO Mat - Black

Omschrijving

De legendarische Manduka PRO Almost perfect matten hebben kleine imperfecties. Lees hier meer over bij de productbeschrijving op deze website!!!!!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard