Groene manduka yoga mat
Yoga mat reizen
Reis yoga mat Manduka
Groene manduka yoga mat
Yoga mat reizen
Reis yoga mat Manduka

Manduka PRO Travel reismat - Sage

Met de nieuwe Manduka PRO Travel Mat maakt het merk de PRO-serie compleet. Nu je ideale allround yoga mat mee op reis. Lekker licht in gewicht, eenvoudig op te vouwen en zowel binnen als buiten te gebruiken. De perfecte Allrounder voor op reis en naar de studio.

Manduka

Manduka PRO Travel reismat - Sage

Door de Manduka PRO Travel bijna 50% lichter te maken dan de geliefde PROlite mat, hebben we het je gemakkelijker gemaakt om deze populaire Pro serie mat nu mee te nemen op je volgende retraite of waar je avonturen je ook brengen. Nu kun je de dichtheid, prestaties en duurzaamheid die je kent en waar je van houdt van je PRO of PROlite overal mee naartoe nemen. Een nieuwe ontwikkeling van deze PRO Travel mat heeft het mogelijk gemaakt om de mat op te vouwen zonder kreukels achter te laten. Dit heeft lang geduurd maar maakt de PRO serie nu eindelijk compleet.

Alle matten uit de PRO serie en dus ook de PRO Travel Mat hebben een gesloten-cel oppervlak welke nooit vocht zal opnemen. Hierdoor zal de mat glad aanvoelen als je bezweet bent, dus we raden je in dit geval aan de mat te combineren met één van onze handdoeken om vocht te absorberen en je extra grip te geven onder deze vochtige omstandigheden. Als je hot yoga beoefent, raden we een handdoek aan voor volledige bedekking van de mat.

Gemaakt in Duitsland van PVC. De PRO-serie is STANDARD 100 gecertificeerd door OEKO-TEX®️ (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI) om je te beschermen tegen schadelijke stoffen. De matten uit de PRO-serie zijn ook geschikt om te recyclen.

Bijzonderheden Manduka PRO Travel Mat op een rijtje:

 • Standaard: 1,1kg; 180cm x 61cm; 2,5mm dik
 • Lang: 1,2 kg; 200 x 61 cm; 2,5 mm dik
 • Dezelfde stevige ondersteuning als de Manduka PRO™ & PROlite®, maar een dunnere, reisvriendelijke versie
 • Hygiënisch gesloten-cel oppervlak houdt vocht en bacteriën op afstand, waardoor de levensduur wordt verlengd en het                  schoonmaken een koud kunstje wordt
 • Het speciale stippenpatroon houdt de mat op zijn plaats
 • Professionele medium grip, zoals aanbevolen door yoga leraren, stelt je in staat om tussen houdingen te bewegen zonder aan de  mat te kleven
 • De grip van de PRO serie verbetert met het gebruik. De beste manier om je mat in te werken is oefenen, oefenen, oefenen
 • Emissievrije productie
 • 100% latexvrij
 • Standaard 100 door OEKO-TEX® gecertificeerd
 • De PRO Series is met de hand afgewerkt dus ze kunnen soms iets in lengte verschillen
 • Pro Tip: We raden aan om de PRO Series te combineren met een van onze equa® handdoeken om vocht te absorberen en de      grip te vergroten. Tijdens een zweterige practice raden we aan de PRO Series te combineren met een equa® mat handdoek.
 • Als je PRO verslijt door regelmatig gebruik en deze niet langer in staat is om te presteren zoals bedoeld, zullen we deze vervangen onder de levenslange garantie

Specificaties

Merk:Manduka
Lengte:180 cm
Breedte:61 cm
Dikte:2 mm
Gewicht:1,1 kg
Kleur:groen
Materiaal:PVC

Gebruik en onderhoud

De yoga mat breken: de klanten die de Manduka PRO serie gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je de mat dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Een andere manier is om de yoga mat sneller stroever te krijgen is de mat een halve middag in de zon te leggen of deze te bestrooien met zeezout dit vochtig te maken en vervolgens te boenen met een stevige borstel.

Opbergen voor langere periode: rol je Manduka PRO Travel mat op met de bovenkant (logo) naar buiten gericht. Dit houdt de hoeken van de mat vlak.

Schoonmaken:  voor het schoonmaken van de PVC yoga mat adviseren wij het gebruik van Manduka Mat Renew of een reiniger zonder oplosmiddelen. Maak hierbij gebruik van een schone vochtige doek of spons. Hang de mat na het schoonmaken te drogen in de zon of op een andere goed ventilerende plek. Let op: de mat niet ophangen aan of over een scherpe waslijn! Dit kan de mat beschadigen.  De Manduka PRO Travel Mat kan niet in de wasmachine!

Bestel Manduka PRO Travel reismat - Sage
Groene manduka yoga mat

Omschrijving

Met de nieuwe Manduka PRO Travel Mat maakt het merk de PRO-serie compleet. Nu je ideale allround yoga mat mee op reis. Lekker licht in gewicht, eenvoudig op te vouwen en zowel binnen als buiten te gebruiken. De perfecte Allrounder voor op reis en naar de studio.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard