Ecoyogi Organic Cotton Yogamat - Aubergine

De handgeweven Ecoyogi yoga mat Créme is gemaakt van 100% ecologisch katoen. De yoga mat is uitermate geschikt voor yoga stijlen waarbij je veel zweet.

Ecoyogi

Ecoyogi Organic Cotton Yogamat - Aubergine

Deze mooie handgeweven yoga mat van Ecoyogi is gemaakt van 100% ecologisch katoen. Een katoenen yoga mat wordt ook wel yoga rug of mysore genoemd. Deze Mysore is uitermate geschikt voor yoga stijlen zoals Bikram, Ashtanga en andere Power yoga vormen. De mat neemt vocht en zweet goed op. Katoenen yogamatten hebben de mooie eigenschap dat ze stroever worden naarmate deze vochtiger worden. Dit in tegenstelling tot de meeste andere yogamatten waar zweet en vocht op blijft liggen. Om de stroefheid te verbeteren kun je de mat voordat je aan je yoga oefeningen begint bevochtigen met water.

Bij gebruik op gladde vloeren zoals laminaat, plavuizen of parket raden wij aan om een pvc studio of rubber yoga mat onder de katoenen organic mysore te leggen. Op deze manier kan de organic mat niet weg glijden tijdens het uitvoeren van je oefening.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:200 cm
Breedte:66 cm
Gewicht:1,1 kg
Kleur:Aubergine
Materiaal:Eco katoen

Gebruik en onderhoud

Voor het wassen van een katoenen yoga mat adviseren wij om deze mat met de hand te wassen en vervolgens op te hangen om te drogen. Gebruik van wasmachine en droogtrommel kan de levensduur negatief beïnvloeden.

Deze katoenen yoga mat is uitermate geschikt voor yoga stijlen zoals Bikram, Ashtanga en andere Power yoga vormen. Deze yoga mat blijft stroef ook onder zweterige omstandigheden.

Bestel Ecoyogi Organic Cotton Yogamat - Aubergine

Omschrijving

De handgeweven Ecoyogi yoga mat Créme is gemaakt van 100% ecologisch katoen. De yoga mat is uitermate geschikt voor yoga stijlen waarbij je veel zweet.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard