Kurma Geco long - groen
Kurma Geco Lagoon - lang
Kurma Geco Extra lang - lagoon
Kurma Geco long - groen
Kurma Geco Lagoon - lang
Kurma Geco Extra lang - lagoon

Kurma Geco L Lagoon - 200 x 66 x 0,6 cm

Een extra lange en dikke yoga mat. Met de Kurma Geco XL kies je voor een lage ecologische voetafdruk maar voor groot gemak en comfort!

Kurma

Kurma Geco L Lagoon - 200 x 66 x 0,6 cm

Deze extra dikke yogamat van natuurrubber is 100% recyclebaar en daarmee maak jij een mooie bewuste keuze. De GECO XL is een geweldige mix van veel ruimte, comfort en maximale droge grip voor veel verschillende vormen van yoga. De mat is  OEKO-TEX® STANDARD 100 gecertificeerd en dat betekent dat er geen schadelijke stoffen toegevoegd zijn. 

Het unieke van deze mat is dat deze goed meeveert met je spieren en gewrichten door de extra dikte maar je hoeft niet in te leveren op stabiliteit. Daarnaast is de grip vanaf het moment dat je de mat uit de verpakking haalt goed, er is geen inbreekperiode nodig. Hierdoor is deze mat geschikt voor een grote variatie aan yoga stijlen en haal jij een hele goede mat in huis! 

De bijzonderheden van Kurma Geco XL op een rij:

  • Dikte: 6 mm 
  • Innovatieve drielaagse technologie voor meer duurzaamheid
  • Maximale dry grip, geen inbreekperiode nodig 
  • Emissievrije productie, energie-efficiënte productie
  • Hoogwaardig natuurlijk en synthetisch rubber (gedeeltelijk gerecycled): vrij van nitrosaminen en PAK's (kankerverwekende stoffe)
  • 100% industrieel recycleerbaar
  • STANDAARD 100 door OEKO-TEX® gecertificeerd (Productklasse I)
  • Gemaakt in Spanje

Specificaties

Merk:Kurma
Lengte:200 cm
Breedte:66 cm
Dikte:6 mm
Gewicht:2,9 kg
Kleur:Groen
Materiaal:Rubber
Certificering:OEKO-TEX® STANDARD 100

Gebruik en onderhoud

Als de GECO XL voor het eerst uit de verpakking komt, heeft deze een rubbergeur die na verloop van tijd en door blootstelling aan de lucht verdwijnt. Als u de mat voor het eerst gebruik raden wij het aan de mat eerst een nacht liggend op de grond te laten luchten. 

Was uw handen met water en zeep voordat u uw GECO XL mat gebruikt. Het is essentieel om natuurlijke oliën of handcrème enzovoort te verwijderen, omdat dit gladheid veroorzaakt.

Als u veel zweet of hoge intensiteit oefeningen doet is een yoga handdoek onmisbaar.

* Heeft u een latex allergie of bent u gevoelig voor een rubber geur dan is het misschien verstandig om voor een mat te kiezen dat geen natuurrubber bevat. 

Bestel Kurma Geco L Lagoon - 200 x 66 x 0,6 cm
Kurma Geco long - groen

Omschrijving

Een extra lange en dikke yoga mat. Met de Kurma Geco XL kies je voor een lage ecologische voetafdruk maar voor groot gemak en comfort!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard