• Yoga-Mad Yogatas Flower - Yellow

Yoga-Mad Yogatas Flower - Yellow

Deze Yoga tas is ontworpen om je volledige assortiment aan yoga spullen mee te nemen. Deze tas is uitermate geschikt om naast je yoga mat en je yoga handdoek en/of deken ook nog een aantal andere spullen mee te nemen.

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€35,95 €24,50

Incl. btw

Yogatas Flower Yellow - Extra ruim

Deze yogatas is ontworpen om je volledige assortiment aan yoga spullen mee te nemen. Deze tas is uitermate geschikt om naast je yoga mat en je yoga handdoek en/of deken ook nog een aantal  andere spullen mee te nemen. De lange hengels zorgen ervoor dat je de tas gewoon in de hand kan meenemen, over je schouders kunt dragen of kunt gebruiken als rugzak. Deze yogatas is hiermee ideaal voor mensen die meer spullen willen mee nemen dan alleen hun yoga mat.

Opmerking:  Deze tas is ook zeer geschikt als je langere of dikkere yoga mat, pilates mat of een andere sport mat wenst mee te nemen. De lange ritssluiting zorgt ervoor dat deze tas makkelijk toegankelijker is voor grotere en omvangrijkere matten en andere artikelen. Omdat deze tas is voorzien van een dubbele rits is deze ook te gebruiken voor extra bredere matten tot 80 cm. De mat zal dan wel aan één kant van de yogatas uitsteken.

Kenmerken Yogatas XL Flower:

Kleur: geel
Lengte: 62 cm
breedte: 22 cm
hoogte: 22 cm
materiaal: 100% katoen
Toelichting: Een zijvak voor kleinere spullen met Ohm teken. Extra lange ritssluiting waardoor de yogatas makkelijk toegankelijk is voor grotere spullen

Bekijk ook eens onze overzichtspagina's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen