Kurma yoga mat

Bij Kurma zijn ze er trots op dat  ze de matten en accessoires tegen een eerlijke prijs kunnen aanbieden. De producten zijn allemaal geproduceerd onder eerlijke omstandigheden en met niet-toxische componenten. Deze verplichting zijn ze sinds 1988 nagekomen en dat zullen ze ook in de toekomst blijven doen.

Kurma: Duitse kwaliteits yoga mat

Zo worden alle yogamatten in Duitsland geproduceerd en bijvoorbeeld gemaakt van medisch hoogwaardige PVC-onderdelen in een afval- en emissievrij proces volgens STANDARD 100 van OEKO-TEX®.  De yogamatten zijn getest op meer dan 300 schadelijke stoffen.  zijn al onze yogamatten vrij van ftalaten, zware metalen, AZO, DOP en latex. Bij Kurma streeft men naar het produceren en leveren van yogamatten met de laagste footprint in de huidige markt.

Meer dan 90% van alle producten in de Kurma collectie worden binnen de EU geproduceerd, waarbij al onze yogamatten in Duitsland worden geproduceerd. Als consciëntieus bedrijf zal het idee om de productie te verplaatsen naar lagelonenlanden met het oog op winstbejag nooit een optie voor ons zijn. Het is ons streven om alle producten uit de Kurma collectie in de toekomst volledig in Europa te laten produceren.

Bekende yogamatten onder Kurma vlag

- De KURMA Black Grip Yoga mat is de verdere ontwikkeling van de legendarische KURMA Black. Het innovatieve antislipoppervlak definieert de nieuwe standaard voor professionele studiomatten.

Er wordt gebruik gemaakt van een fijn reliëf en extra hoogwaardige componenten. Hierdoor wordt ook het gewicht van de matten merkbaar verminderd zonder de levensduur te verminderen - in het populaire formaat van 200 x 60 cm, bijvoorbeeld, met ongeveer 500 gram in vergelijking met de vorige versie.

- De KURMA Grip Yoga mat is de kleurrijke versie van de KURMA Black Grip. De Kurma Grip mat is gemaakt van dezelfde hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in diverse tijdloze kleuren die overeenkomen met de lange levensduur van de mat.

- De KURMA Grip Lite Yoga mat is een dunnere versie en lichtere uitvoering van de KURMA Black Grip of de kleurrijke KURMA Grip - Ook deze lichtere uitvoering van de Kurma Grip yoga mat heeft een professionele studiokwaliteit.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfius