Ondersteuning tijdens meditatie 

De belangrijkste eigenschap van een meditatie kussen in de vorm van een halve maan is dat deze tijdens meditaties waarbij je rechtop zit, ondersteuning biedt. Doordat de billen net iets hoger zitten dan de benen, word je als het ware gedwongen rechtop te zitten om balans te houden. De ruggengraat strekt zich en bij een goede houding zitten ook de nekwervels en de kruin op de goede positie.  

Meer beenruimte met een meditatiekussen halve maan 

Vooral voor mensen met langere benen is het halve maan kussen een uitkomst. Zowel in kleermakerszit als in lage hurkzit biedt het kussen ondersteuning aan het onderlichaam. Dit komt je hele houding ten goede waardoor je beter kan ontspannen. Omdat het kussen sikkelvormig is kan je je benen makkelijker kwijt. 

Halve maan meditatiekussens in alle kleuren 

Bij Yogamat-Online vind je halve maan meditatiekussens in verschillende kleuren. Natuurlijk is kleur vooral een persoonlijke voorkeur, maar wist je dat de kleuren in yoga allemaal een betekenis hebben? Best interessant om eens te lezen en misschien van invloed op jouw keuze wanneer je een meditatiekussens wilt aanschaffen. 

Zoek je iets specifieks of staat hetgeen je zoekt niet op onze website? 

Bekijk rustig onze gehele yoga shop! Wij hebben speciaal voor jou ook een overzicht opgesteld van goedkope meditatiekussens en overige yoga kussens. Neem vooral contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder en voorzien je ook graag van advies. 

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard