Ecoyogi yoga producten


Het verhaal van Ecoyogi®

Als yogi’s en yogini’s weten wij hoe belangrijk zuurstof en onze ademhaling is voor het uitvoeren van je yoga en meditatie oefeningen. Tijdens onze oefeningen richten we vaak onze aandacht op de ademhaling. Toch leven we in een wereld waarin wij mensen steeds meer onze natuurlijke bronnen uitputten en daarmee ook onze zuurstofbronnen. We doen dit zonder dat we ons hiervan echt bewust zijn.

Ecoyogi is een merk dat in 2014 in de markt is gezet door Peter en Gea Rigtering. Zij hebben voor dit merk gekozen omdat ze zelf gepassioneerde yoga en meditatie beoefenaars zijn en vanuit deze passie bewust een bijdrage willen leveren aan een duurzamere wereld en een schoner milieu.

Er is gekozen om de naam Ecoyogi® te gebruiken zodat iedere yogi en yogini hiermee uiting kan geven aan het bewust bijdragen aan een schoner milieu en het behoud van onze planeet.

Ecoyogi staat  voor stijlvolle, comfortabele en duurzame eco-producten zonder hierbij in te leveren op kwaliteit en design.

Ecoyogi is het merk voor yogi’s en yogini’s die BEWUST bewustzijn.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard