meditatiekussen

Jouw ideale kussen qua vorm en afmeting

Welk meditatiekussen het best bij jou past hangt van je persoonlijke wensen en eisen af. De kussens zijn verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes:

  • Laag: 10-12 cm
  • Medium: 13-15 cm
  • Hoog: 18-20 cm

Weet je nog niet zo goed welke maat bij jou past? Kies dan voor een medium kussen, je kunt hier altijd wat vulling uithalen of bijstoppen om de hoogte aan te passen. Je kan natuurlijk ook eerst een paar kussens proberen, bijvoorbeeld in een yogastudio. Ook voor aanvullende yoga-artikelen ben je bij ons aan het juiste adres! Toch liever een meditatiemat of ander type yoga kussen? Bekijk dan de links.

Naast verschillende hoogtes heb je ook keuze uit de vorm. De ronde vorm is de meest gebruikte. Je kan ook kiezen voor een halve maan vorm. Ronde kussens hebben een ruim zitoppervlak. De halve maan kussens geven wat meer steun aan je dijbenen. Dit kan prettig zijn bij de lotushouding of in kleermakerszit.

Kwalitatieve én milieuvriendelijke meditatiekussens

Bij yogamat-online kan je rekenen op meditatiekussens van hoge kwaliteit. Jouw nieuwe kussen kan daardoor jaren mee. Je vindt in onze shop meditatiekussens uit onze studiolijn. Deze zijn van canvas katoen en gevuld met geschoond boekweit. Daarnaast bieden we Ecoyogi kussens aan. Deze zijn volledig milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch of organisch katoen. Ook deze kussens hebben een vulling van geschoond boekweitkaf.

Tip: bestel naast een meditatiekussen ook een bolster. Zo kan je makkelijk afwisselen tussen zittend en liggend mediteren.

Jouw meditatiekussen vandaag besteld = morgen in huis!

Heb je het perfecte meditatiekussen gevonden? Dan wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken! Daarom zorgen wij voor supersnelle bezorging van jouw bestelling. Bestel je voor 22.00 u. dan heb je hem morgen al in huis.

Wil jij ook een yogamat kopen? Combineer je bestelling, wij bezorgen jouw bestelling vanaf 50 euro gratis thuis!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard