Liforme yoga producten

Het verhaal van onze Liforme oprichter (in zijn eigen woorden)

"Ik probeerde Yoga voor het eerst in 1996 toen ik als tiener met mijn moeder naar een Iyengar les ging, nadat een slimme dokter het had aanbevolen om de rugklachten die ik begon te ontwikkelen te behandelen (geef het de schuld aan een verkeerd gebruikte jeugd op skateboards!).

In de volgende 10 jaar, ondanks het feit dat ik het grootste deel van mijn tijd aan een bureau zat vastgeketend (nooit vriendelijk op de rug!) als een entertainment advocaat, ging ik zo vaak als ik kon naar yogalessen en het hielp echt met mijn rugproblemen (en op zoveel andere manieren waar ik niet om had gerekend).

In 2004 had ik zeker een keerpunt met mijn Yoga praktijk toen ik begon met het bijwonen van een regelmatige Ashtanga geleide primaire serie les met een zeer ervaren en inspirerende leraar genaamd Heather. En zo begon ik in de loop van de volgende jaren geleidelijk aan meer in de groef van mijn eigen meer regelmatige asana beoefening te komen. Het was eigenlijk een vrij trage vooruitgang, wat ik denk dat het heel gewoon is als je een modern stedelijk leven leeft tussen het beoefenen van Yoga door. Maar dat is het mooie, dat ik me uiteindelijk realiseerde - Yoga is geen competitie of zoektocht naar perfectie, en we leren onderweg zoveel meer dan we onszelf toegeven.

En wat betreft de Liforme mat en hoe dat tot stand is gekomen? Nou, het begon allemaal met een vrij eenvoudig idee, zoals vaak het geval is bij deze dingen. Ik had natuurlijk ervaren dat veel verschillende leraren veel verschillende uitlijningssignalen gaven bij het lesgeven in asana, en heel vaak (hoewel natuurlijk niet altijd) waren dat aanwijzingen voor de positie van handen, voeten of andere lichaamsdelen op een bepaalde plaats op de mat. Dus vroeg ik me af: "Waarom zet iemand niet wat markeringen om mij te helpen mezelf gelijk te positioneren, of om mijn leraar te helpen zien waar ik ben"?

Om een heel lang verhaal kort te maken: dit leidde tot een 5 jaar lang proces van onderzoek en ontwikkeling van zowel het AlignForMe systeem (zoals we het uiteindelijk hebben genoemd) als van alle andere belangrijke kenmerken van de Liforme Yoga Mat, waarvan sommige voor ons aantoonbaar belangrijker werden dan het zaad waaruit ze allemaal zijn ontstaan. Grip was altijd iets waar ik moeite mee had op andere yogamatten, en dat moest ik oplossen. En toen ik begon te leren over alle materialen en hoe ze echt gemaakt zijn en wat milieuvriendelijk is en waarom (of waarom niet), was het niet alleen fascinerend maar werd dit al snel het belangrijkste aandachtspunt voor mij.

Wat betreft het ontwikkelingsproces van de mat had ik absoluut geen idee waar ik voor stond. Als iemand me van tevoren had verteld dat het een aantal jaren zou duren om dit ene product te maken, dat ik in de loop van het proces 7 keer naar het Verre Oosten zou moeten reizen en dat we met een bijna onvoorstelbare hoeveelheid obstakels te maken zouden krijgen. Maar gelukkig heeft niemand me daarvoor gewaarschuwd en de hindernissen kwamen één voor één. En als je eenmaal zo veel obstakels hebt aangepakt, en je bent zo ver weg, dan kun je niet echt opgeven. En bovendien waren er onderweg leuke en nieuwe vrienden gemaakt, en meer dan een paar andere ideeën waar we ook aan hebben gewerkt en die we voorlopig in de hand houden!

Over het geheel genomen was het voor mij een plezier en een voorrecht om de Liforme mat te ontwikkelen en ons bedrijf vanaf nul te laten groeien. In minder dan 4 jaar tijd hebben we onze innovatieve en marktleidende Liforme Yoga Matten naar mensen in meer dan 85 landen en in elke staat van de VS verstuurd en we hebben veel teruggegeven aan de wereld (onder andere door onze officiële samenwerking met de Milieubeschermende Liefdadigheidsinstelling Friends Of The Earth). De Liforme mat zal uw asana praktijk niet voor u doen, maar als het helpt om het een beetje (of veel!) effectiever of leuker te maken (want dat is waar het allemaal om draait, echt waar), dan ben ik een gelukkige Yogi.

Ik ben constant opgewonden over wat we hier bij Liforme proberen te bereiken en ik ben de vele geweldige mensen die ons onderweg hebben geholpen, meer dan dankbaar. Zij die in mijn ambities voor Liforme geloofden en deze in een vroeg stadium steunden, en natuurlijk degenen die nu met mij samenwerken om ons te helpen die ambities te realiseren en opnieuw vorm te geven. Ze weten allemaal wie ze zijn en ik dank hen van harte.

En vertrouw me daarin. We zijn nog maar net begonnen bij Liforme! Dus kom alstublieft met ons mee voor de rit.

OM Shanti.

Liefde,
James

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard