Yoga tas

Jouw yoga mat en accessoires makkelijk meenemen in een  mooie yoga tas

Wanneer je voor je yoga oefeningen naar een yogastudio gaat wil je natuurlijk graag je eigen matje meenemen. Wel zo handig als je dan een tas hebt waar hij goed in past. In onze webshop vind je diverse soorten en modellen yogatassen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Zowel voor waterdichte tassen als handige draagriemen kun je bij ons terecht.

Jouw ideale yogatas

Hoe ziet jouw ideale yogatas eruit? Wat vind jij belangrijk? Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Moet de tas waterdicht zijn? Als je jouw yoga mat veel op de fiets meeneemt zal dit belangrijker zijn dan wanneer je meestal met de auto gaat.
  • Heb je veel ruimte nodig voor extra accessoires?
  • Neem je misschien graag een andere tas mee en is alleen een draagriem voldoende?
  • Hecht je veel waarde aan het milieu en wil je dat jouw tas bij jouw principes past?

Welke voorwaarden voor jou ook het belangrijkst zijn, in onze webshop vind je gegarandeerd jouw ideale yogatas!

Wist je dat we ook tassen van ge-upcycled materiaal hebben? Deze BlooM RagBag tassen zijn gemaakt van oude en onbruikbare materialen.

Waarom jij je tas bij yogamat-online koopt

Bij yogamat-online kan je rekenen op de beste service. Heb je advies nodig dan staan we voor je klaar. Maar mocht er achteraf iets zijn waar je niet helemaal tevreden over bent dan kan je ook op ons rekenen. Neem contact op en we zoeken samen naar een goede oplossing!

Jouw bestelling versturen we altijd zo snel mogelijk. Heb je jouw nieuwe yogatas voor 22.00 u. bestelt? Dan heb je hem de volgende werkdag in huis.

Heb je voor een bedrag van 50 euro of meer bestelt? Wij bezorgen je bestelling gratis bij je thuis!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard