Manduka eKO Lite Mat kopen?

De Manduka eKO lite mat is vernieuwd en voorzien van een verbeterde functionaliteit. De eKO mat biedt nu een ongeëvenaarde grip zelfs onder de meest zweterige omstandigheden. Naast haar superieure grip biedt de mat je uitzonderlijke comfort en prestaties. De eKO lite mat is milieuvriendelijk en gemaakt van biologisch afbreekbaar rubber. Het natuurlijke rubber is niet geoogst van bomen uit het Amazone gebied. De natuurlijke rubber mat ondersteunt en geeft demping aan je lichaam terwijl je tevens een bijdrage levert aan de bescherming van de planeet.

Wat is nieuw bij de Manduka eKO lite

De vernieuwde op geribbeld water gelijkende toplaag (bovenzijde) beschikt over een innovatieve gesloten cel structuur oppervlakte. Deze top laag creëert een hygiënische barrière tegen het opnemen van zweet en bacteriën. Deze natuurlijke rubbermatten worden gemaakt zonder gebruik van giftige week makers en giftige blaasmiddelen zoals vaak wordt gevonden in andere rubberen yogamatten. De eKO lite Mat biedt een mooie toekomst voor de milieu en eco- vriendelijke yogamatten.  De eKO lite mat laat geen voetafdruk/print achter op de stortplaatsen maar zal zeker zorgen voor een blijvende indruk in de yoga studio’s.

Manduka eKO lite mat is gemaakt met een drie-lagen technologie voor een optimale combinatie van grip, duurzaamheid en slip-weerstand. Door de dikte van 4 mm de Manduka eKO lite mat een goed balans tussen comfort en stabiliteit. 

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard