Yoga bolster

Bolsters: het perfecte hulpmiddel voor jouw yogahoudingen

Een bolster is een waardevol hulpmiddel bij het uitvoeren van de diverse yogahoudingen. Zoek je extra steun bij een gedraaide houding? Leg er een bolster onder. Verdiep je ontspanning in bijvoorbeeld een restorative houding door op een bolster te gaan liggen. Wil je een mooie hartopener doen? Leg dan een bolster onder je rug en nek en spreid je armen uit, een fijne Yin houding. Het zijn slechts een paar voorbeelden waarvoor je de veelzijdige bolster kunt gebruiken. Direct je yoga bolster kopen? Bekijk nu ons ruime aanbod!

Duurzame, onverwoestbare bolsters vind je bij Yogamat-online!

In onze webshop tref je een mooi assortiment bolsters aan. Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd. De bolsters van Ecoyogi zijn zelfs 100% biologisch!  

Door de hoge kwaliteit gaat je nieuwe yoga bolster jaren mee. De naden zijn superstevig. En de buitenhoes is onverwoestbaar. De buitenhoes kan je er makkelijk af halen om hem in de wasmachine te wassen. Zelfs de binnenhoes kan in de wasmachine, je moet dan wel eerst even de vulling eruit halen.

Rond of rechthoekig?

Ronde bolsters zijn populair. Dat is ook niet zo gek want de vorm maakt dat hij veelzijdig te gebruiken is. Bovendien kan je hem makkelijker op de juiste plek rollen. Onderschat de rechthoekige variant echter niet! Zeker bij restorative yoga, waarbij je in diepe ontspanning wilt komen in de houding, heeft deze echt meerwaarde. Door het iets bredere oppervlak kan je jezelf er goed overheen vleien. Hij blijft stevig liggen zodat jij je kunt focussen op jezelf en de houding.

Bestel vandaag nog, dan heb je hem morgen al in huis!

Wacht niet langer, bestel vandaag nog jouw bolster. Dan kan je morgen al genieten van de extra steun en het gemak tijdens je yoga-oefeningen! Voor 22 uur besteld in onze yoga shop = dezelfde werkdag verzonden! Zo kan jij snel genieten van je nieuwe yoga-artikelen.

Wist je dat je bij yogamat-online terecht kunt voor al jouw yoga benodigdheden? Yogamatten, oogkussens, tassen, riemen, yoga blokken en ga zo maar door. Hulp nodig? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard