Materiaal goedkope yoga mat

De meeste goedkope yogamatten zijn gemaakt van PVC of NBR. Deze matten bevatten vaak veel giftige stoffen en zijn moeilijk afbreekbaar of recyclebaar waardoor ze de natuur en milieu zullen belasten, maar ook jouw gezondheid of die van je kinderen zullen schaden. Er zijn gelukkig tegenwoordig ook minder belastende PVC en NBR yogamatten. Deze matten zijn voorzien van certificaten.

Certificaten yoga mat

De eerste is het SGS certificaat. Als een yoga mat dit certificaat heeft, houdt het in dat de mat vrij is van chemische toevoegingen en daarom zeer geschikt is voor het recyclen van de mat. Een mooie goedkope en betaalbare dikke yoga mat van PVC met SGS certificaat is de Ecoyogi Classic yoga mat. Ideaal voor de rustige vormen van yoga door het comfort en de dikte van de mat.

De tweede is het Ökotex Standard 100 certificaat. Dit is geen milieukeurmerk maar geeft wel garanties op het gebied van gezondheid. Ökotex stelt eisen op het gebied van het gebruik van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen en schadelijke kleurstoffen.

Beste goedkope yogamat

Een mooie betaalbare PVC yoga mat is de Ecoyogi Studio yoga mat. Voor 30,00 euro heb jij al een prachtige professionele sterke yoga mat in huis die jaren mee gaat. Voor welke van de Ecoyogi yoga mat je ook kiest, ze hebben een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je zeker dat je een goede en goedkope yoga mat in huis haalt

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard