Manduka Black PRO

De Manduka Black PRO serie bestaat uit innovatieve yogamatten. Deze matten zijn stuk voor stuk ontworpen zijn voor optimale prestaties tijdens een yoga sessie en een lange levensduur.

Een PRO mat wordt gekenmerkt door een zeer goede anti-slip oppervlak. Hierdoor ligt de Manduka mat mooi stevig en vlak op veel verschillende soorten ondergrond. Het noppen patroon aan de onderzijde van de mat geeft een goede anti-slip zonder kleverig aan de voelen. Deze robuuste mat is stevig en niet rekbaar, waardoor je altijd het gevoel hebt dat je goed geaard bent.

Manduka PRO Mat: levenslange garantie

Manduka is het enige merk dat een levenslange garantie geeft op slijtage van de yogamatten uit de PRO en PROlite series. De mat zal nooit schilferen, verkleuren of verpulveren. Zelfs na jaren gebruik ziet een mat uit de kwalitatieve PRO serie er nog als nieuw uit. Hierdoor heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw yoga mat en kunt je het maximale uit elk yoga moment halen!

Aanbevolen door professionals: Manduka Black PRO

De Manduka PRO Mat is een allround yoga mat die door de professionals wordt aangeduid als de ‘Rolls Royce’ onder de yogamatten. Het is dan ook niet voor niets dat deze mat al jaren achter elkaar wordt uitgeroepen tot beste allround yoga mat door individuele gebruikers maar ook door professionals. De experts prijzen de hoogwaardige kwaliteit en veelzijdigheid van de PRO yogamatten.

De yogamatten uit de PRO serie zijn geschikt voor alle vormen van yoga. Vooral mensen die Astangha yoga beoefenen kunnen de Black Mat PRO zeer waarderen.

De Manduka PRO yoga mat is in verschillende lengtes en kleuren verkrijgbaar. Indien je op zoek bent naar een hoogwaardige, duurzame yoga mat dan is de PRO ongetwijfeld een goede keuze. Daarnaast komt Manduka ieder seizoen met een aantal ‘limited edition’ matten op de markt. Deze Manduka Black PRO Limited edition matten zijn slechts beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard