Jade yoga mat

Yade Yoga Voyager, een ideale yoga mat voor onderweg

Vanaf het ogenblik dat je de voordelen van yoga ontdekt zal je merken dat je het graag overal en altijd zal willen kunnen beoefenen. Het aanschaffen van de Jade Yoga Voyager kan daarbij helpen. Dit type van Jade Yoga mat is bijzonder geschikt voor yogi's die vaak onderweg zijn en die bovendien houden van een direct contact met de grond. De bovenkant van de Jade Yoga Voyager staat er om bekend een uitstekende grip te creëren terwijl de onderkant zorgt voor een prima stabiliteit en grip op de vloer. Dit alles zorgt er voor dat deze yoga mat in zeer veel uiteenlopende situaties kan worden ingezet. Toch is deze yoga mat niet geschikt voor iedereen. Wil je bijvoorbeeld graag een yoga mat in huis halen die beschikt over een uitstekende veerkracht gecombineerd met een optimaal comfort? Dan zijn er andere yoga matten in ons assortiment terug te vinden die interessanter zijn.

Door het in huis halen van de Jade Yoga Voyager yoga mat kies je niet alleen voor een yoga mat waarbij je kan rekenen op een uitstekende grip en stabiliteit, daarnaast zullen ook zijn compacte eigenschappen je ongetwijfeld weten te overtuigen. De Jade Yoga Voyager is niet alleen een extra dunne, maar bovendien ook een lichte reis mat die kan worden opgevouwen tot de grootte van een yoga blok. Dit zorgt er voor dat deze Jade Yoga mat een uitstekende metgezel is tijdens al je vakanties. Ze past immers moeiteloos in niet alleen een tas, maar ook een koffer of zelfs een rugzak. Ben je vaak onderweg en beoefen je graag yoga? Dan is het in huis halen van deze Jade Yoga mat absoluut de moeite meer dan waard!

Jade Yoga Harmony Professional

Ben je niet zozeer op zoek naar een yoga mat om mee te nemen op vakantie of gewoon onderweg, maar wel om thuis yoga mee te beoefenen? Wil je dan ook graag kunnen rekenen op een yoga mat die een uitstekend comfort weet te realiseren? In dat geval is het de moeite waard om kennis te maken met de Jade Yoga Harmony Professional. Deze Jade Yoga mat is vervaardigd van een milieuvriendelijk natuur rubber en kenmerkt zich onder meer door uitstekende antislip eigenschappen. De Jade Yoga Harmony Professional heeft daarnaast een dikte van 0,5 centimeter waardoor uiteraard een prima demping kan worden gerealiseerd. Op deze manier vormt deze Jade Yoga mat de meest optimale basis voor je dagelijkse yogabeoefening.

Het in huis halen van één van de verschillende Jade Yoga Harmony Professional yoga matten uit het assortiment hier bij Yogamat Online zorgt er voor dat je altijd kan rekenen op heel veel interessante voordelen. Niet alleen zijn deze yoga matten immers milieu en klimaat vriendelijk, daarnaast weten ze een prima grip te realiseren waardoor uitglijden tot het verleden behoort. Hou daarbij ook nog eens rekening met het feit dat deze matten bekend staan om hun uitstekende demping en ze verkrijgbaar zijn in meerdere, prachtige kleuren en je hebt meteen voldoende goede redenen om deze Jade Yoga mat te bestellen.

Het onderhouden van een Jade Yoga mat

Voor welke van de verschillende Jade Yoga matten uit ons aanbod je uiteindelijk ook zal kiezen, het spreekt voor zich dat je er altijd rekening mee dient te houden dat deze op correcte wijze moeten worden onderhouden. Alleen op deze manier is het namelijk mogelijk om ten allen tijde te kunnen genieten van niet alleen de beste hygiëne, maar ook van een zo optimaal mogelijke levensduur. Voor het correct onderhouden van jouw Jade Yoga mat is het belangrijk om het oppervlak van de mat op regelmatige basis te reinigen. Dit kan zeer eenvoudig gebeuren door gebruik te maken van een natte, vochtige doek. Maak hiervoor gebruik van gewoon water. Zo nu en dan is het interessant om je yoga mat wat dieper te reinigen. Vergeet niet om na de reiniging de mat telkens goed te drogen. Jade yoga matten fungeren immers als sponzen waardoor ze het water en ook de zeep vast kunnen houden. Wil je de duurzaamheid van je Jade Yoga mat verder kunnen optimaliseren? Dan is het altijd de moeite waard om gebruik te maken van een yoga mat handdoek.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard