Manduka yoga mat


Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Vooraleer over te gaan tot het kopen van een Manduka yoga mat is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze aangekocht kan worden in tal van verschillende uitvoeringen. In het aanbod hier bij Yogamat Online maken we bijvoorbeeld een onderscheid tussen de Manduka eKO SuperLite Travel mat en de Manduka eKO Lite mat. Andere opties zijn de gewone Manduka PRO serie in verschillende kleuren. Voor welke van deze verschillende yoga matten je uiteindelijk ook zal kiezen, het wordt meteen duidelijk dat je niet alleen kan rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, bovendien is ze ook nog eens zomaar verkrijgbaar in een kleur die perfect aansluit bij je verwachtingen.

Sterk verbeterde functionaliteit

Zoals reeds aangegeven is de Manduka yoga mat door de jaren heen sterk geëvolueerd. Vandaag de dag beschikt ze dan ook over een sterk verbeterde functionaliteit die wordt gecombineerd met een haast onevenaarbare grip, zelfs wanneer er sprake is van echt zweterige omstandigheden. De superieure grip van een Manduka yoga mat is evenwel niet het enige voordeel waar je op kan rekenen. Wat bijvoorbeeld ook nog te denken van het uitzonderlijke comfort en de unieke prestaties? Al deze verschillende eigenschappen zorgen er voor dat je er absoluut zeker van kan zijn dat je met één van de verschillende Manduka yoga matten een exemplaar in huis haalt die haar gelijke op de markt niet kent.

Een milieuvriendelijke yogamat

Door het kopen van een Manduka yoga mat kies je niet alleen voor een zeer kwalitatieve, maar bovendien ook voor een milieuvriendelijke yogamat. Deze matten zijn immers gemaakt van een biologisch afbreekbaar rubber. Dit natuurlijke rubber is afkomstig van de bomen uit het Amazone gebied. Deze yogamat van natuurlijk rubber zorgt er voor dat er een sublieme ondersteuning van het lichaam kan worden gerealiseerd en bovendien wordt er ook nog eens gezorgd voor een demping aan je lichaam. Tel daar ook nog eens bij op dat je als koper een structurele bijdrage levert aan de bescherming van het milieu van onze planeet en je hebt meer dan voldoende redenen om over te gaan tot het aanschaffen van een Manduka yoga mat.

Vernieuwde, innovatieve toplaag

Eén van de verschillende Manduka yoga matten uit ons aanbod in huis halen zorgt er ook voor dat je kan rekenen op een kwalitatieve yoga mat die is uitgerust met een op geribbeld water gelijkende toplaag. Deze toplaag zorgt er voor dat er een hygiënische barrière wordt gevormd tegen de opname van niet alleen zweet, maar ook bacteriën. Het feit dat een Manduka yoga mat is gemaakt van natuurlijk rubber zorgt er bovendien voor dat er geen giftige weekmakers of andere middelen zijn gebruikt zoals vaak bij andere yogamatten wel het geval is. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een milieuvriendelijke yogamat die ook nog eens uitstekend is voor je gezondheid? In dat geval is het kopen van de Manduka yoga mat ongetwijfeld een zeer interessante keuze!

Het reinigen van een Manduka yoga mat

Ben je geïnteresseerd in het kopen van één van de verschillende Manduka yoga matten uit ons aanbod? Dan moet je uiteraard ook nog weten hoe je deze moet onderhouden. Dat is zeer eenvoudig. Een Manduka yoga mat kan je het beste reinigen door gebruik te maken van een natuurlijk schoonmaakmiddel. Het advies op dit vlak stelt dat, het interessantst is om gebruik te maken van een 50/50 oplossing van water en een natuurlijk azijn of cider. Er is eveneens een kant en klare oplossing van Manduka zelf verkrijgbaar. Na het schoonmaken van de yogamat dient er rekening mee te worden gehouden dat deze nog door middel van helder water moet worden afgespoeld. Let op, het is niet aan te raden om je yoga mat in de wasmachine te doen. Dit kan het afbreekproces immers versnellen.

Bestel je Manduka yoga mat hier bij Yogamat Online!

Een yogamat kopen van hoge kwaliteit? Zoals je ondertussen hebt kunnen lezen zijn er zeer veel interessante voordelen verbonden aan het aanschaffen van een Manduka yoga mat. Niet alleen zijn deze matten bijzonder kwalitatief en duurzaam, daarnaast hebben ze een hart voor ons milieu en weten ze door hun innovatieve karakter een uitstekend comfort te realiseren. Het in huis halen van één van de verschillende yoga matten van Manduka zorgt er dan ook voor dat je gegarandeerd kiest voor een mat waar je erg veel plezier aan zal beleven. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Zoek dan niet verder en haal vandaag nog één van onze Manduka yoga matten in huis! 

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard