De ideale yogapartner voor op reis.

De Manduka eKO superlite reismat is bijzonder dun en licht in zijn gewicht, maar tegelijkertijd verrassend sterk en duurzaam. Je kunt deze mat oprollen én opvouwen, zodat deze altijd gemakkelijk in je backpack, koffer of yoga tas past. De matten uit de superlite serie zijn minder dan twee millimeter dik en wegen 900 gram. Wellicht minder geschikt voor degenen met gevoelige knieën, maar perfect voor degenen die zoeken naar een handzame reismat die tegen een stootje kan.

Manduka eKO Superlite reismat met ongeëvenaarde grip.

Neerwaartse hond houding en de krijgershoudingen waren nog nooit zo stabiel! De geribbelde structuur aan de oppervlakte van de mat zorgt voor een stevige grip, zelfs in de lichte en gemiddelde zweterige omstandigheden. Voor extra zweterige omstandigheden adviseren wij om de reismat in combinatie met een yoga handdoek te gebruiken. De superlite mat is ook aan de onderkant voorzien van een antislip laag, wat ervoor zorgt dat de mat niet zal wegglijden en ook gebruikt kan worden op iedere gewenste oppervlak. Deze kwalitatieve mat ondersteunt je lichaam tijdens het uitvoeren van yogahoudingen en geeft een sterke connectie met de ondergrond, wat veel yogi’s als prettig ervaren.

Manduka eKO Superlite is een duurzame yoga mat van natuurrubber.

De Manduka superlite is de meest duurzame reismat van natuurrubber die op de huidige markt verkrijgbaar is. Niet alleen is het rubber voor deze mat niet afkomstig van bomen in het Amazonegebied, ook wordt de rubber emissievrij en zonder giftige weekmakers en/of blaasmiddelen geproduceerd. Deze matten zijn biologisch afbreekbaar en belanden niet op de stortplaats, wat deze matten bijzonder milieuvriendelijk maakt. Omdat deze mat is voorzien van een gesloten celoppervlaktestructuur is deze minder gevoelig voor slijtage en duurzamer dan reguliere yogamatten van natuurrubber. Ook is de gesloten oppervlaktestructuur gunstig vanuit hygiënisch oogpunt, omdat dit voorkomt dat vuil en zweet in de mat zullen trekken. Dit verlengt de levensduur van de mat en garandeert je vele uren yogaplezier.

Kortom, de eKO superlite yoga reismat laat geen afdruk achter op de stortplaatsen, maar zorgt wel voor een blijvende indruk in de yogastudio! De Manduka reismat is in diverse verschillende kleuren te koop in de webshop van Yogamat-online en is met een prijs van €49,90 zeer betaalbaar. Voor het schoonmaken van de Manduka eKO superlite adviseren wij de Manduka Natural Rubber Mat Wash. Deze Mat Wash is verkrijgbaar in verschillende heerlijke en verfrissende geuren.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard