Zoektocht naar het meest geschikte materiaal

Aan de ontwikkeling van de perfecte Liforme yoga mat is heel wat onderzoek aan vooraf gegaan. In het bijzonder werd er onder meer gezocht naar welk type materiaal nu het best zou zijn om de mat uit te vervaardigen. Dat is niet alles, want wat bovendien ook te denken van de specifiek ontworpen toplaag waar de Liforme yoga mat over beschikt? Yoga liefhebbers die dagelijks gebruikmaken van deze yoga mat stellen dat deze op vlak van grip veruit de beste van de wereld is. Dit heeft onder meer te maken met de uitstekende, absorberende werking van de mat. Deze zorgt er voor dat het water snel wordt geabsorbeerd met als gevolg dat een blijvende, uitstekende grip op de mat kan worden gerealiseerd.

Wat maakt een Liforme yoga mat zo bijzonder?

Verschillende kenmerken zorgen er voor dat we de Liforme yoga mat gerust kunnen bestempelen als een bijzondere eend in de bijt. Ze weet zich dan ook op meerdere vlakken te onderscheiden van de andere uitvoeringen die op de markt zijn terug te vinden. Ga het op dit vlak ook helemaal niet te ver zoeken. Wat bijvoorbeeld te denken van de afmetingen? Een Liforme yoga mat is namelijk altijd een paar centimeter breder in vergelijking met de gemiddelde yoga mat. Dit zorgt er voor dat je als gebruiker over extra ruimte beschikt die het uitvoeren van allerhande oefeningen een flink stuk comfortabeler maakt. Is het voor jou ook belangrijk dat jouw yoga mat zo licht mogelijk aanvoelt? In dat geval is kiezen voor de Liforme Travel mat een uitstekende keuze.

Een tweede bijzonder punt is terug te vinden in het unieke AlignForMe systeem. Dit gepatenteerde systeem zorgt voor de gravure van het intelligente asana houdingssysteem in het oppervlak van de mat. Tijdens het uitvoeren van yoga oefeningen kan je op deze manier rekenen op een onopvallende, maar zeer efficiënte extra begeleiding. Er voor kiezen om een Liforme yoga mat in huis te halen is bovendien ook kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing. De yogamatten van het merk Liforme worden dan ook gemaakt van een natuurlijk gewonnen rubber. Bovendien zorgt het revolutionaire, themoplastische proces er voor dat de top- en onderlaag perfect samengevoegd kunnen worden zonder dat er daarvoor gebruik moet worden gemaakt van een giftige lijm.

Het onderhouden van een Liforme yoga mat

Het is vanzelfsprekend dat je tijdens het uitvoeren van je yoga oefeningen altijd zal willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke hygiëne. Dat is geen probleem. Indien je er voor kiest om een Liforme yoga mat in huis te halen kies je immers voor een mat die zeer eenvoudig onderhouden kan worden. Bovendien draagt de unieke opbouw van een Liforme yoga mat sowieso op hygiënisch vlak haar steentje meer dan bij. Het feit dat ze over een dunne bovenlaag beschikt waardoor het vocht niet diep in de mat kan dringen is ongetwijfeld een niet onbelangrijk pluspunt. Het reinigen van je yoga mat van Liforme kan in ieder geval gebeuren met één à twee druppels eco-vriendelijk wasmiddel welke wordt aangevuld met een behoorlijke hoeveelheid water. Gebruik geen schurende spons, want deze kan het oppervlak van de yoga mat beschadigen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Ondanks het feit dat de kleur waar je Liforme yoga mat over beschikt niet zozeer een invloed heeft op het comfort of de kwaliteit er van spreekt het voor zich dat een leuke kleur altijd mooi meegenomen is. Dat is geen enkel probleem wanneer je er voor kiest om één van de verschillende Liforme yoga matten in huis te halen. Deze kwalitatieve matten zijn immers verkrijgbaar in tal van uiteenlopende kleuren. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een grijze, een groene, een blauwe en een roze kleur. Het mag dan ook duidelijk zijn, welke kleur jij ook in gedachten hebt voor jouw yoga mat, het merk Liforme biedt ze je allemaal!

Haal jouw Liforme yoga mat vandaag nog in huis!

Ben je op zoek naar een prijs-kwaliteit uitstekende Liforme yoga mat? Zou je bovendien graag een milieuvriendelijke yoga mat willen bestellen? In dat geval is het absoluut de moeite waard om even de verschillende Liforme yoga matten onder de loep te nemen. Of je er nu voor kiest om een Liforme Travel Yoga-Mat te kopen of je een voorkeur hebt voor een gewone Liforme Mat, in beide gevallen zal je merken dat deze perfect aan je verwachtingen zullen weten te voldoen. Ben je ook overtuigd van het kopen van een yoga mat van het merk Liforme? Haal deze dan vandaag nog in huis hier bij Yogamat Online!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard