Wat is een laag meditatiekussen?

Meditatiekussens zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Een gemiddeld meditatiekussen heeft een hoogte van tussen de 13-15 cm. Een laag kussen zit daarbij rond de 10-13 cm. Met dit kussen zit je dichter bij de grond waardoor je je spieren en gewrichten meer uitdaagt wanneer je in lotushouding mediteert.

Past een laag meditatiekussen bij mij?

Welk meditatiekussen je nodig heb, word bepaald door: 

  • Ervaring met mediteren
  • Lenigheid
  • Lichaamslengte

Lage meditatiekussen zijn geschikt voor mensen die al voor een langere tijd mediteren en leniger zijn geworden in het heupgewicht en daarbij meer uitdaging zoeken. Ook wanneer je wat korteren benen hebt, is een laag meditatiekussen goed te gebruiken. Wens je meer ondersteuning en comfort tijdens het mediteren? Dan is een standaard of hoog meditatiekussen een betere keuze. 

Laag meditatie kopen

In het assortiment van Yogamat-online vind je betaalbare meditatiekussens van hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw lage meditatiekussen, dan wordt deze direct verzonden! Bij een bestelbedrag vanaf 40,- wordt je meditatiekussen gratis bij je thuisbezorgd.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard