Voordelen van het gebruik van een Manduka PROlite yoga mat

Standaard worden bij Manduka alle matten vormgegeven en getest door yogadocenten, waardoor je verzekerd bent van een functionele, comfortabele en zeer duurzame mat als je kiest voor modellen uit de PROlite serie. De yogamatten worden op een duurzame methode gemaakt, waarbij het gebruik van afvalstoffen vermeden wordt. Niet voor niets krijg je op deze yogamatten een levenslange garantie!

De mat is latexvrij, waardoor de matten uit deze ook te gebruiken zijn door mensen met een latexallergie of een grote mate van gevoeligheid voor deze stof. Bij de productie van deze matten zorgt men aan de bovenzijde voor een gesloten celstructuur. De mat zal hierdoor geen vocht, vetten, huidschilfers of transpiratie vocht opnemen tijdens het uitoefenen van asana's.

Wanneer is kopen van de Manduka PROlite yoga mat een slimme keuze?

Wij raden het kopen van een PROlite yoga mat vooral aan mensen aan, die regelmatig met hun mat op pad zijn en daardoor een lichte yogamat verlangen met een hoog comfort. Deze matten zijn, zoals reeds beschreven werd, aanzienlijk lichter dan de matten uit de PRO serie die je ook in onze webwinkel vindt. Je neemt de mat hierdoor makkelijker mee, zonder dat de kwaliteit van de PROlite yoga mat minder is dan de kwaliteit van een mat uit de zwaardere, bredere en dikkere PRO serie.

Dit type yoga mat wordt veel gebruikt door mensen die Ashtanga Yoga, Vinyasa Flow beoefenen of mensen die op zoek zijn naar een goede allround mat. Hierbij kan het een slimme keuze zijn om de yoga mat te combineren met een Manduka eQua Towel voor een optimaal comfort tijdens het uitvoeren van je oefeningen.

Verschillende mogelijkheden Prolite yogamatten

De yogamatten uit de Manduka PROlite serie worden in verschillende kleuren en afmetingen aangeboden binnen onze webwinkel. Hoewel de basis van deze yogamatten hetzelfde is, verschillen de matten in kleur van elkaar. Kies je voor een lichte of juist een donkere yogamat? Het voordeel van een lichte yogamat is dat de yogamat in de zon veel minder warmte op zal nemen. Anderzijds is het fijne van een donkere yogamat dat de yogamat veel minder snel vies zal worden.

Naast het verschil in kleur, verschillen de yogamatten ook in lengte van elkaar. Het ene model (maximaal 200 centimeter) is net iets langer dan het andere model de Manduka Prolite serie (180 cm).

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard