Ecoyogi yoga mat

Ecoyogi Studio yoga mat

In eerste instantie is er de Ecoyogi Studio yoga mat. Deze Ecoyogi Yoga mat is vervaardigd van een extra dik slijtvast schuim en is versterkt met een geweven glasvezel. Op deze manier wordt een geheel nieuwe standaard gecreëerd voor de nieuwe generatie PVC yoga matten. Deze antislip PVC yoga mat vormt een uitstekende basis voor het realiseren van een stabiele ondergrond. Bovendien zal je tijdens het gebruik van deze Ecoyogi Yoga mat kunnen vaststellen dat ze niet alleen over prima dempende, maar ook isolerende eigenschappen beschikt. Een ander belangrijk kenmerk gaat schuil in de duurzaamheid waar alle matten van dit merk op kunnen rekenen. Zelfs na ettelijke jaren zal je dan ook alleen maar kunnen vaststellen dat de mat niet alleen lekker flexibel, maar ook aangenaam zacht blijft. De stevige kwaliteit zorgt er voor dat je er probleemloos heel wat jaren gebruik van zal kunnen maken.

De Ecoyogi Studio yoga mat is een mat die zich kenmerkt door een aanzienlijk hogere dichtheid in vergelijking met standaard yoga matten. Deze hogere dichtheid zorgt er voor dat er niet alleen meer comfort, maar ook veerkracht kan worden gerealiseerd. Omwille van het feit dat dit type van yoga mat er om bekend staat stroever en duurzamer te zijn in vergelijking met andere exemplaren op de markt wordt ze tegenwoordig veelvuldig gebruikt niet alleen in yoga scholen, maar ook in studio's. Ook voor mensen die regelmatig thuis yoga beoefenen is het kopen van deze Ecoyogi Yoga mat zeker en vast een aanrader te noemen.

Maak kennis met de Ecoyogi PRO Grip Mat

Een tweede mogelijkheid binnen het assortiment van dit merk zijn de Ecoyogi PRO Grip matten. Het gaat hierbij om een prachtige, premium PRO Grip mat van Ecoyogi die over een geweldige grip en veerkracht beschikt. Het valt meteen op dat deze mat over een mooie, gladde oppervlak structuur beschikt die niet alleen zacht aanvoelt, maar ook nog eens een verrassend stevige grip weet te realiseren. Dit type Ecoyogi Yoga mat is gemaakt van 100 procent natuurrubber afgewerkt met een PU toplaag die er om bekend staat op efficiënte wijze vocht op te nemen. Deze PU top laag zorgt niet alleen voor een snelle opname van het vocht, daarnaast laat ze deze ook weer snel verdampen. Dat is een niet onbelangrijk voordeel in vergelijking met menig aantal andere yoga matten op de markt. Bij deze matten trekt het vocht immers tot diep in de mat wat er voor zorgt dat ze haast onmogelijk echt schoon te maken is.

Er voor kiezen om een Ecoyogi PRO Grip Mat in huis te halen zorgt er aldus voor dat je als beoefenaar van yoga kan rekenen op zeer veel interessante voordelen. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de geweldige grip, ook wanneer er sprake is van vochtige omstandigheden. Daarnaast zorgt het feit dat de mat is gemaakt van 100 procent natuurrubber er voor dat ze vrij is van gifstoffen. De Ecoyogi PRO Grip Mat beschikt bovendien over een hoge dichtheid welke zorgt voor een optimaal comfort. Zowel wanneer je op zoek bent naar een interessante yoga mat voor thuis of voor professioneel gebruik is het absoluut de moeite waard om kennis te maken met deze fantastische Ecoyogi PRO Grip Mat.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Ben je ook geïnteresseerd in het kopen van een bepaalde Ecoyogi Yoga mat? In dat geval is het ook nog interessant om er rekening mee te houden dat deze matten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. We onderscheiden op dit vlak bijvoorbeeld de kleuren blauw, rood, groen, bruin evenals paars. Het verschil in kleuren is bovendien niet het enige waar je rekening mee dient te houden. Het is namelijk bovendien ook nog eens zo dat een Ecoyogi Yoga mat ook kan worden besteld in verschillende afmetingen. Zo kan je ze in huis halen met een lengte van 183 of 200 centimeter. Het bestaan van deze verschillende afmetingen zorgt er voor dat er werkelijk voor iedereen een Ecoyogi Yoga mat verkrijgbaar is die perfect alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.

Haal jouw Ecoyogi Yoga mat vandaag nog in huis!

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat het bestellen van een Ecoyogi Yoga mat enkele niet onaanzienlijke voordelen met zich meebrengt. Ben jij ook nog op zoek naar een geschikte yoga mat voor het beoefenen van yoga en wil je echt zeker zijn van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding? Zoek dan niet verder en kies er vandaag nog voor om één van de verschillende Ecoyogi Yoga matten te kopen uit het aanbod hier bij Yogamat Online!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard