Ecoyogi

Bij Ecoyogi vind je eco-vriendelijke producten voor een comfortabele yoga- of meditatiesessie, zoals onder andere yogamatten, yogatassen, yoga handdoeken, bolsters, meditatiekussens en matten. Eco-vriendelijk betekent dat de producten duurzaam en low-impact geproduceerd worden, met respect voor mens en milieu. Een populaire mat van Ecoyogi is de Studio yoga mat van PVC. Emissievrij geproduceerd in Europa en heeft het Öko-Tex label. Op zoek naar een goede premium

mat van natuurrubber met een fantastisch droge en natte grip? Bekijk dan eens de PRO Grip van Ecoyogi. Naast PVC en natuurrubber vind je hier ook matten van TPE, kurk, katoen en wol.

Kurma

De yoga matten van Kurma zijn allemaal duurzaam geproduceerd in Europa en Kurma is actief bezig met de vormgeving aan een duurzame toekomst. Alle producten van Kurma zijn 100% recyclebaar, vrij van gifstoffen en hebben een lage CO2 voetafdruk. Zij zijn de eerste die een rubberen yoga mat op de markt uitbrengen die gemaakt is van gerecycled rubber en die ook 100% gerecycled kan worden tot een nieuwe rubberen yoga mat. Dat is de GECO serie. Daarnaast bieden zij de CORE serie die uit PVC matten bestaat en geschikt is als een hele goed allround mat.

Manduka

De Manduka yoga mat is echt een begrip in de yoga wereld. De PRO mat, met haar levenslange garantie, is bekend bij yoga leraren over de hele wereld. Deze is in verschillende lengtes, kleuren en diktes te verkrijgen, waaronder ook de reismat om makkelijk in je bagage te kunnen stoppen. Naast deze PVC yogamatten heeft Manduka een milieuvriendelijke serie, de eKO serie. De yogamatten uit deze serie worden geproduceerd van 100% natuurrubber en staan bekent om de perfecte grip zonder de mat te hoeven breken. Tot slot heeft Manduka de X serie op de markt gebracht, milieuvriendelijk geproduceerde yoga matten van TPE, zijnde Thermo Plastic Elastomeer. Dit materiaal is geschikt om te recyclen, is licht van gewicht en biedt met een ruwe oppervlaktestructuur een optimale grip onder droge omstandigheden.

Liforme

De Liforme yoga mat is het resultaat van vijf jaar intensieve ontwikkeling om Liforme's doel "de beste yoga mat ter wereld te maken" na te streven. Deze rubberen matten met een PU toplaag staan bekent om het unieke AlignForMe systeem en het gebruik van natuurlijk gewonnen en milieuvriendelijk rubber voor het grootste deel van de mat. De matten zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren in de vorm van een reismat met een dikte van 2 mm en de standaard mat met een dikte van 4,2 mm. Alle matten worden geleverd inclusief een stevige tas. Zoek je een mat met een goede grip onder zowel droge als vochtige omstandigheden? Dan zit je bij Liforme goed. De specifiek ontworpen toplaag absorbeert vocht en droogt snel waardoor de mat vrijwel direct zijn geweldige grip terugkrijgt.

Jade Yoga

De yoga matten van Jade staan bekent om een unieke demping en het milieu- en klimaatvriendelijke karakter. De matten zijn beschikbaar in verschillende prachtige kleuren in zowel een travel variant met een dikte van 1,5 mm, de Jade Voyager, alsmede de standaard variant met een dikte van 5 mm, de Jade Harmony. De Jade matten zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, uit speciaal geteelde rubberbomen, de Amazone wordt hiervoor niet aangeraakt. Daarnaast plant Jade een nieuwe boom voor elke verkochte yoga mat!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard