Manduka yoga producten


Het verhaal achter Manduka

Tien jaar geleden ontdekte Peter Sterios (een architect die yogi werd) een simpele, elegant ontworpen zwarte mat die in combinatie met super grip en ondersteuning zijn yoga training revolutionair veranderde. Ter ere van zijn yoga-meesters wilde hij dit product met de wereld delen.

Peter heeft altijd genoten van de gulheid van zijn yoga teachers en om iets terug te kunnen doen zondt hij deze matten naar Erich Schiffmann, Rod Stryker, Angela Farmer, Victor Van Kooten, Rodney Yee, and Shiva Rea. De leraren die hem eerst inspireerden werden zo Peter's eerste klanten. Geheel in lijn met de grote yoga-traditie deelden zij hun matten weer met hun studenten: zo werd een echt yoga bedrijf geboren.

Peter koos de naam Manduka ter ere van zijn leraar en mentor, Shandor Remete. Zijn practice en lessen bevatten altijd de traditionele Mandukasana oftwel: de kikker. De eerste keer dat Peter deze naam van deze pose hoorde en herhaalde ervoer hij de jeugdige vreugde en verrukking die de klank van deze naam voortbrengt. Het woord en de pose zijn als een weerspiegeling, tegelijkertijd speels en diepgaand. De "Joy of Manduka" wordt nu in 35 talen over de hele wereld gesproken.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard