Manduka eKO Lite

Manduka eKO Lite 

Op zoek naar grip in vochtige omstandigheden? Dan een de Manduka eKO Lite voor jou een ideale uitkomst. Licht van gewicht, maar ongekend stevig. Door de drie lagen technologie voldoet deze mat aan al jouw eisen. De mat is en ontwikkeld in samenwerking met verschillende yoga leraren, waardoor ultiem yoga beleving bereikt wordt. Daarnaast is de mat gemaakt van biologisch afbreekbaar rubber, en dus zeer duurzaam. De Manduka eKO Lite is de perfecte allround yoga mat.

Drie lagen, drie keer voordeel

De Manduka eKO Lite is opgebouwd uit drie verschillende lagen. Iedere laag heeft zijn eigen kracht en bijdrage aan deze praktische yoga mat. Zo is bijvoorbeeld de toplaag voorzien van een geribbelde structuur. Dit bied jou de perfecte hoeveelheid grip tijdens jouw volgende yoga sessie. Daarnaast is deze gemaakt met een gesloten celstructuur, waardoor vocht en bacteriën geen kans krijgen. De onderste laag is daarentegen gemaakt met een open structuur. De mat biedt hierdoor de optimale ondersteuning en comfort.  

Jouw eKO Lite schoonhouden

Jij doet jouw oefening toch ook het liefst op een frisse yoga mat? Het schoonhouden van jouw eKO Lite yoga mat is gelukkig zeer eenvoudig. Neem jouw yoga mat af met een natuurlijk schoonmaakmiddel. Spoel deze vervolgens af met kraanwater en laat deze voor het oprollen drogen. Houd er wel rekening mee dat de mat niet te lang mag worden blootgesteld aan grote hoeveelheden zonlicht. 

Snelle levering

Ben jij op zoek naar een lichte, comfortabele en stevige yoga mat? Bestel dan direct een Manduka eKO Lite. Bestel je voor 22:00, dan word jouw bestelling vandaag nog verzonden. Heb je toch nog twijfels over welke yoga mat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op.