Manduka PROlite

Manduka PROlite

Op zoek naar een een lichtere variant dan de Manduka PRO-serie? Dan is de Manduka PROlite jouw ideale partner tijdens jouw volgende sessie. Doordat de yoga mat bijna een keer zo licht is dan zijn zwaardere broer, neem je hem met gemak overal mee naar toe. Ideaal voor onderweg of wanneer je op reis gaat. Een PROlite yoga mat is een zeer geliefd onder de yogi's die graag Vinyasa of Hot Yoga beoefenen. 

Dun, maar stevig

Ondanks zijn dunne profiel en lichte gewicht, bied de Manduka PROlite een garantie voor grip en comfort. De yoga mat heeft namelijk een uitstekend antisliplaag zonder dat deze kleverig aanvoelt. Daarnaast is de mat voorzien van een gesloten celstructuur, waardoor deze geen vocht of transpiratie opneemt. Een PROlite mat is daardoor een perfecte uitkomst voor sessies in vochtige omstandigheden. Daarnaast is de mat latex-vrij, en dus ook ideaal voor mensen met allergieën. 

Een mat voor het leven

Een Manduka PROlite yoga mat komt standaard met levenslange garantie. Hierdoor word de mat een aankoop voor het leven. Heb jij naast jouw nieuwe yoga mat een extra accessoire nodig? Bekijk dan ook ons aanbod yoga handdoeken of een kies een bijpassende yoga tas.

Jouw mat, snel in huis

Kun jij ook niet wachten tot dat je jouw nieuwe yoga mat in handen hebt? Bestel dan direct bij Yogamat-online.nl. Alle geplaatste bestellingen voor 22:00, worden dezelfde dag namelijk nog verzonden. Ben je op zoek naar advies over welke yoga mat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op.