Yogamat-online ook voor de Duitse markt!

  • Geplaatst op
  • Door Peter Rigtering
  • 0
Yogamat-online ook voor de Duitse markt!

Ook Yogamat-online blijft zich continu ontwikkelen. Met twee webwinkels voor yoga-artikelen in Nederland, waaronder yogamat-online.nl en Ecoyogi.com is de webshop ook al een tijdje beschikbaar voor onze Duitse buren: yogamatte-online.de.

Met behulp van de Duitse webshop willen we ook voor onze oosterburen een geschikte oplossing bieden voor alle vormen van yoga. De webwinkel is volledig uitgevoerd in onze vertrouwde stijl en is voorzien van de Duitse taal.

Een grote stap richting uitbreiding


Met behulp van onze Yogamatte-online.de willen we nog meer klanten kunnen bereiken. Hierdoor vergroten we onze afzetmarkt, service en bereik. Een prachtige ontwikkeling waar we op verder kunnen borduren. Uiteraard blijven we met Yogamat Online de leverancier binnen Nederland voor de meest bekende yogamerken. Wil je op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Een Duitse webshop in onze eigen kenmerkende huisstijl


Onze Duitse webshop kenmerkt zich in dezelfde prachtige huisstijl als onze Nederlandse webshop. De Duitse vertalingen zijn volledig doorgevoerd binnen de gehele webshop en optimaal vindbaar voor het Duitse publiek. Heb je vragen over onze Duitse webshop of wil je graag meer informatie over onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.