Ako

Geen producten gevonden...

Ako Yoga is onderdeel van De Kolckman GmbH. Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van  PVC  en yogamatten en is hierdoor al ver met nieuwste ontwikkelingen technologieën.

Het bedrijf heeft veel aandacht voor ecologische aspecten  in het productie en het distributie proces. De Yin Yang studio matten worden gemaakt in de fabriek in Alfdorp.

Sinds dat de Yoga matten zijn gecertificeerd met de Öko-tex standaard 100 product Klasse II 5 jaar geleden heeft Ako Yoga een nieuwe standaard bepaald in het produceren en ontwerpen van yogamatten.

Nadat deze certificering was bereikt is het bedrijf niet gaan stil zitten maar zijn ze verder gegaan met de ontwikkeling nog meer milieu vriendelijkere yogamatten. In 2006 is dit beloond met een Öko-tex standaard 100 productklasse I certificering. Dit is de hoogst haalbare norm op gebied van textiel. Dit betekend dat de producten ook veilig is voor baby’s.

Ook de producten die Ako Yoga in voert vanuit Azië moeten voldoen aan de richtlijnen en specificaties  van het  SGS Instituut. Dit is een instituut vergelijkbaar aan de Öko-tex. Ook bij dit instituut worden producten getest op schadelijke stoffen.

Omdat Ako Yoga zijn Filosofie zoveel mogelijk wil blijven volgen is men in 2009 voor de standaard Yin Yang yoga mat, De Luxe yoga mat en de Power mat over gestapt op het gebruik van ftalaat-vrije PVC. Dit is mogelijk gemaakt door een nieuwe technologie.

Ako Yoga verkoopt:

Yogamatten:

Yin Yang Yoga mat standaard
Yin Yang Yoga mat De luxe
Yin Yang Yoga mat Studio
Yin Yang Yoga Mat Earth
Yoga mat Style Edition

Aanvullende yoga artikelen:

Yoga blokken en Bricks
Yoga riemen
Yoga tassen
Oogkussens