Waarom Liforme yoga mat?

7 redenen waarom ook jij werkelijk van de revolutionaire 

Waarom Liforme yoga matLiforme yoga mat zal houden...


1) Gemaakt door yogi's, voor yogi's.

Gedurende het gehele ontwerp en ontwikkelingsproces heeft Liforme enkele van de beste yogi's in de yoga kosmos geconsulteerd en inspiratie van hen vergaard. De medewerkers van Liforme hebben allemaal een grote liefde voor yoga. Sommige van zijn ook geweldige yoga leraren. Alles wat zij willen is jou een kwaliteitsproduct aanbieden waarmee jij je yogaoefeningen kunt verbeteren. 

2) Perfectionistische kwaliteit.

Perfectionisme is een conservatieve term voor Liforme. De ontwikkelaars van de yoga mat zijn gedurende het gehele ontwikkel proces zo precies te werk gegaan met als doel dat de Liforme yoga mat kwalitatief niet overtroffen kan worden. 

3) Uniek AlignForMe systeem.

Het unieke en revolutionaire AlignForMe systeem werkt als een navigatiesysteem voor je yoga asana oefeningen. Je hoeft nooit meer te na te denken over waar je moet staan en of je wel goed recht staat. Het systeem is uniek. De combinatie van de intelligente markeringen geven je alle begeleiding die je nodig hebt. 

4) Liforme yoga mat Super grip.

Patanjali sloeg de spijker op de kop toen hij zei: "shtira sukham asanam," oftewel asana is een stevige enLiforme yoga mat met super grip comfortabele houding. 

Eén van de meest belangrijkste functies van een yoga mat is het bieden van maximale grip. Uitglijden kan je oefening ineffectief of zelfs gevaarlijk maken. Liforme heeft dit allemaal ten harte genomen toen zij de gehele planeet rond zochten voor de best mogelijke materialen voor hun Liforme yoga mat. Liforme is van mening dat het revolutionaire "GripForMe" materiaal deze yoga mat de meeste grip biedt onder alle yogamatten. De mat blijft zijn geweldige grip behouden, zelfs als de mat vochtig is door hevige transpireren. Voelen is geloven. GripForMe. 

5) Extra ondersteuning, stabiliteit en demping.

Het voelt helemaal niet prettig als onze botten en gewrichten pijnlijk in de grond worden gedrukt bij het uitvoeren van bepaalde houdingen of oefeningen. Deze delen, je knieën, ellebogen en heupen bijvoorbeeld, moeten juist goed beschermd worden. Bij Liforme hebben ze een sterke natuurlijke rubberen basis gebruikt en een dempend stuk vilt geplaatst tussen deze basis en de toplaag van de mat. Dit zorgt voor een schokdempende werking zonder de sterkte en stabiliteit van het oppervlak aan te tasten. 

6) Liforme yoga mat Breder en langer.

De medewerkers en ontwikkelaars van Liforme wonen in Londen en beoefenen yoga in kleine ruimtes (in appartementen waar ze tegen meubilair stoten of in drukke yogalessen waar ze tegen andere yogi's stoten terwijl ze hun oefeningen doen). Daarom hebben ze er bewust voor gekozen om op de Liforme yoga mat wat extra ruimte te creëren. De Liforme mat is enkele centimeters breder en langer dan de meeste yogamatten. Dit maakt het een geschikte mat voor iedereen, hoe klein of groot dan ook! 

7) Vriendelijk voor de planeet, aardig voor je lichaam.

Bij Liforme zijn ze graag zo milieuvriendelijk mogelijk. Wie is dat tegenwoordig niet? Daarom hebben de ontwikkelaars van de mat, de Liforme mat zo milieuvriendelijk mogelijk gefabriceerd.

De Liforme Yoga mat is 4 kleuren verkrijgbaar. Klik hier

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard