Welke yogatas kopen?

Met een yogatas van Yogamat-online mag je gezien worden!

Of je yoga mat nu wekelijks meegaat naar de yoga les, of je je yoga mat meeneemt op wereldreis, een yoga tas is in iedere situatie een handige yoga prop. Een yogatas beschermt je yoga mat en accessoires tegen vervuiling, verkleuring en beschadiging, zodat je er langer plezier van kunt hebben. Bovendien kun Grote yogatasje in je yoga tas gemakkelijk extra accessoires vervoeren, zoals een yoga handdoek, yogablokken of een drinkfles. Op Yogamat-online vind je een ruim assortiment aan yogatassen, die zowel functioneel als verantwoord geproduceerd zijn. Ook is er gedacht aan een mooi design, zodat je met je yogatas gezien mag worden!

Verschillende soorten yogatassen

Yogatassen zijn er tegenwoordig in verschillende prints, maten en modellen. Hieronder een korte uitleg over de verschillende soorten yogatassen en een greep uit het assortiment van Yogamat Online.

Yoga draagriem

De meest eenvoudige manier om een yoga mat te vervoeren is een yoga riem, ook wel een yoga draagriem genaamd. Deze yoga riem bevestig je om de uiteinden van je opgerolde yoga mat en draag je over je schouder. Zo kun je gemakkelijk lopen of fietsen met je yoga mat. Leuke extra: je kunt de draagriemen van Ecoyogi ook gebruiken voor simpele yoga oefeningen, waardoor deze yoga draagriemen multifunctioneel zijn.

Lichtgewicht yoga tas

Een andere keuze is een simpele stoffen yoga tas van biologisch katoen of lichtgewicht nylon. In deze
tassen kun je gemakkelijk je yoga mat vervoeren en is deze tevens beschermt tegen weer en wind. Licht gewicht yogatasBovendien zijn deze yogatassen vaak voorzien van extra vakken waarin je overige yoga accessoires kunt opbergen, zoals kleding, een yoga handdoek of een drinkfles. In ons assortiment bieden we dit model yogatassen aan van verschillende merken, waaronder AKO, Ecoyogi en Manduka. Met de verschillende designs, kleuren en prints zit er altijd een model tussen die aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Extra grote yoga tas

In ons assortiment vind je ook yogatassen in een groter formaat, voor yogi’s die graag diverse yoga accessoires meenemen. Denk bijvoorbeeld aan yoga blokken, een klein meditatiekussen of zelfs meerdere yogamatten. Wij hebben extra grote yogatassen van het merk Yoga-Mad in ons assortiment.

De yogatassen van Yogamat-online zijn een milieuvriendelijke keuze

Iedere yoga tas uit het assortiment van Yogamat Online is geproduceerd volgens de hoogste ethische en milieutechnische normen. Zo is er voor het produceren van deze yogatassen enkel gebruik gemaakt vanEcoyogi yogatas duurzame materialen, zoals GOTS gecertificeerd biologisch katoen, en dragen onze producten het OEKO TEX label. Tevens worden de yogatassen op natuurlijke wijze gekleurd, zodat de tassen 100% biologisch afbreekbaar zijn en dus een zeer milieuvriendelijke keuze. Zo kun je je yoga tas dus met een goed gevoel aanschaffen.

Welke yogatas past bij mij?

Een yoga tas is een handige yoga accessoire wanneer je je yoga mat wilt vervoeren en langer mooi wilt houden. Welke yoga tas voor jou geschikt is hangt af van persoonlijke smaak, maar ook is functionaliteit belangrijk. Controleer daarom altijd de afmetingen van je yoga mat, om zeker te zijn dat deze in de door jou gekozen yoga tas past. Om het je extra gemakkelijk te maken wordt op onze website bij iedere yoga tas vermeldt welke yogamatten uit ons assortiment in de tas passen. Omdat Yogamat-online altijd kiest voor eerlijke productie, kunnen ook bewuste yogi’s een yoga tas vinden die past bij een milieuvriendelijke levensstijl. Kortom, met deze verantwoorde yogatassen wil je graag gezien worden!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard