Over ons

Vind de yoga mat die bij u past op Yogamat-Online!

Ons team bestaat uit nieuwsgierige ondernemers met een grote passie voor yoga en meditatie. Omdat wij constant op zoek zijn naar de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de yogamarkt, veel ervaringen uitwisselen over yogamatten met yogaleraren en actieve yogabeoefenaars en onze klanten actief betrekken bij het selectieproces, kunnen wij ons assortiment zo blijven samenstellen dat we voor iedere klant altijd een geschikte yogamat hebben!

Peter Rigtering, eigenaar van Yogamat-Online, weet als geen ander hoe belangrijk het is om over een goede yogamat te beschikken. “Door het gebruik van de juiste sport en yoga artikelen,  heb ik mij altijd volledig kunnen focussen op mijn prestaties.”. Peter heeft een opleiding genoten als sport- en meditatiedocent en is zich in de loop der jaren steeds meer gaan interesseren voor yoga en meditatie. “Ik had al snel in de gaten dat voor het uitvoeren van je yogaoefeningen – asana’s – het belangrijk is om gebruik te maken van een goede yoga mat die past bij de vorm van yoga die je beoefent.”.

In zijn zoektocht naar de juiste yoga mat kwam hij erachter dat er weinig goede en objectieve informatie was te vinden over yogamatten, een probleem dat herkend werd door yogabeoefenaars in de studio’s en scholen die hij bezocht. Dit was voor hem de aanleiding om Yogamat-Online op te zetten; een webwinkel die gespecialiseerd is in yogamatten en waar klanten ervaringen kunnen uitwisselen over yogamatten. De beste informatie krijgt u tenslotte van de gebruiker!

Duidelijke service

We proberen bij elke order de best mogelijk service te verlenen. Voor 22:00 uur besteld en betaald betekent bij ons dezelfde dag verzonden! Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week per mail bereikbaar. Per telefoon zijn we van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur bereikbaar.

14 dagen op zicht

U heeft het recht de op afstand gesloten Overeenkomst met Yogamat-online (2Essence VOF) binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product, zonder opgave van redenen, kosteloos te ontbinden. De termijn gaat in op de dag nadat de u, of een vooraf door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Via de nieuwsbrief houden we u regelmatig over het laatste nieuws op gebied van yoga en meditatie. Tevens brengen we u op de hoogte van nieuwe producten, trends en ontwikkelingen rond yogamat-online.nl.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard