Ecoyogi studio mat plum 183 cm
Verzamel foto Ecoyogi studio yogamatten
Certificaat
Ecoyogi studio mat plum 183 cm
Verzamel foto Ecoyogi studio yogamatten
Certificaat

Ecoyogi Studio yogamat - plum 183 cm

Met de Ecoyogi studio yogamatten creëer je een stabiele ondergrond met een geluiddempende en isolerende werking. De matten zijn gemaakt van een duurzaam PVC schuim met een meer dan gemiddelde dichtheid. De studio mat heeft een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.

Ecoyogi

Ecoyogi Studio yogamat - plum 183 cm

De mooie aubergine - plum Ecoyogi studio yogamatten zijn geliefd vanwege de zeer goede studio (professionele) kwaliteiten. Wat maakt deze mat dan zo geliefd en waarom worden deze matten vaak ook in een professionele omgeving gebruikt? Voor professionals die dagelijks werken met yogamatten is het belangrijk dat matten een lange levensduur hebben, eenvoudig hygiënisch schoon te maken zijn, een goede demping en veerkracht hebben, matten moet zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, geen allergische reacties veroorzaken, relatief goede grip hebben en geschikt zijn voor meerdere vormen van yoga. Dus moet de mat een echte allrounder zijn.

De meeste yogamatten zijn gemaakt van andere materialen zoals rubber of TPE, ze vallen dan af omdat ze te kwetsbaar zijn voor dagelijks en intensief gebruik. De matten hebben een aanzienlijk kortere levensduur zeker bij intensieve vormen van yoga kunnen deze yogamatten aanzienlijk sneller afbreken of slijten.

Het zeer sterke PVC schuim versterkt met een geweven glasvezel waarvan deze rode Ecoyogi studiomatten zijn gemaakt zijn zeer slijtvast en sterk. Dit is ook een belangrijke reden waarom Ecoyogi met zeer veel vertrouwen een garantie afgeeft van 3 jaar op slijtage van de yogamatten.

Omdat deze yoga mat in veel studio’s wordt gebruikt zijn er ook steeds meer particulieren die deze mat gebruiken vanwege zijn mooie en vertrouwde allround kwaliteiten. De mat heeft in verhouding ook nog eens een zeer goede prijsstelling. Een professionele premium mat voor nog geen 30 euro.

De Ecoyogi studio yogamatten zijn verkrijgbaar in twee lengtes 183 en 200 cm, 7 verschillende tijdloze kleuren, De matten hebben een standaard breedte van 61 cm (80 cm breed in twee kleuren verkrijgbaar) en hebben een meer dan gemiddelde dichtheid wat het comfort en veerkracht ten goede komt. Een standaard studio mat weegt iets meer dan 1600 gram en is dus ook nog eens eenvoudig mee te nemen op reis of naar de studio.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Dikte:4,5 mm
Gewicht:1,7 kg
Kleur:aubergine
Materiaal:PVC
Garantie:3 jaar
Certificering:Ökotex standaard 100

Gebruik en onderhoud

Hoe kan ik mijn aubergine studio yoga mat het beste onderhouden?

U kunt de Ecoyogi studio yoga mat wassen in een frontlader wasmachine (maximaal 40 graden). Het beste kunt u dit doen op een fijn wasprogramma zonder te centrifugeren. Indien u gebruik wenst te maken van zeep dan adviseren wij een milde zeep of een eco wasmiddel.
Wij van Ecoyogi adviseren om een yoga mat niet in de wasmachine te wassen. Een mat moet zeer lang drogen alvorens al het water weer uit de mat is.

Yoga mat stroever maken (ook wel breken genoemd):
Van PVC matten is bekend dat deze in het begin een beetje olieachtig kunnen voelen. Dit heeft te maken met het productie proces.

De klanten die de Ecoyogi studio yoga mat gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je deze dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Je kunt het proces ook versnellen door de yoga mat een aantal maal goed schoon te boenen met een Vileda spons (non scrtach) en een natuurlijk (eco) wasmiddel. Je zal dan merken dat de mat aanzienlijk stroever wordt.

Bestel Ecoyogi Studio yogamat - plum 183 cm
Ecoyogi studio mat plum 183 cm

Omschrijving

Met de Ecoyogi studio yogamatten creëer je een stabiele ondergrond met een geluiddempende en isolerende werking. De matten zijn gemaakt van een duurzaam PVC schuim met een meer dan gemiddelde dichtheid. De studio mat heeft een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard