dikke yoga mat


Wanneer een dikke yoga mat?

Net zoals er vele soorten yoga zijn, zijn er ook vele verschillende soorten yoga matten. Wanneer kies je nou specifiek voor een dikke yoga mat? Beoefen je veelal rustige yogavormen, bijvoorbeeld Yin Yoga, dan is een dikke yoga mat een zeer goede uitkomst. De extra ondersteuning en comfort zorgen ervoor dat jij jouw poses zonder moeite voor langere tijd vast weet te houden.  

De tegenhanger van een dikke yoga mat is natuurlijk een dunne yoga mat. Ben je op zoek naar veel stabiliteit tijdens jouw yoga oefeningen? Dan bevelen wij een dunnere yoga mat aan. De zachtheid van een dikkere mat kan er namelijk voor zorgen dat de optimale balans minder eenvoudig wordt gevonden. Toch behoefte aan wat extra grip? Bekijk dan ook ons aanbod yoga handdoeken

Hoe houd je een dikke yoga mat schoon?

Voor de optimale yoga belevenis is een schone yoga mat zeer gewenst. Naast dat het vanuit een hygiënisch oogpunt natuurlijk van belang is, is het ook zeker van invloed op het kwaliteitsbehoud van jouw yoga mat. Maar hoe je jouw dikke yoga mat nou schoon? We raden het af om dagelijkse schoonmaakmiddelen te gebruiken. Deze middelen tasten de mat eerder aan dan dat deze hem reinigen. Hierbij kun je denken aan kleurverlies, maar ook zeker aan het verlies van grip en de manier waarop jouw yoga mat aanvoelt.  

Om te voorkomen dat jouw dikke yoga mat zijn grip en kwaliteit verliest raden wij het aan de mat enkel schoon te maken met de bestemde reinigingssprays. Deze sprays doden de bacteriën en hydraten de mat, maar dat zonder deze aan te tasten. Op deze manier behoudt jouw yoga mat zijn optimale kwaliteit, en voer jij jouw yoga oefeningen voortaan altijd uit op een frisse mat.

Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden!

Heb jij jouw dikke yoga mat ook het liefst zo snel mogelijk in huis? Wacht dan niet en bestel direct. Wanneer wij jouw bestelling voor 22:00 ontvangen, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor meer dan €40 euro? Dan wordt jouw bestelling geheel gratis bij je thuis afgeleverd!

Heb je vragen over de levering, het bijkomende onderhouden, of ben je op zoek naar extra informatie over één van onze producten? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Wij ondersteunen je graag bij de keuze voor jouw ideale yoga partner!

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard