Dunne yogamatten

Dunne yoga matten bieden veel steun en stevigheid. Bij het uitvoeren van balansoefening zul je merken dat je met een dunne yogamat net iets steviger staat dan bij een dikke yoga mat. Ook zijn de dunnere matten wat compacter en daardoor makkelijker mee te nemen. Bij yoga mat online heeft een ruim assortiment aan dunne yoga matten zodat u gegarandeerd een mat vindt die voldoet aan uw eisen. Bekijk hieronder het aanbod en bestel ze online. 

dunne yoga mat


Dunne mat, vertrouwde ondergrond

Ben jij op zoek naar een lichte variant yoga mat? Bekijk dan het aanbod van dunne yoga matten bij Yogamat-online.nl. Geniet van de voordelen van een dunne yoga mat. Dezelfde vertrouwde kwaliteit en comfort die je gewend bent, maar dan zonder het extra bijkomende gewicht. Klein van stuk, maar een grote meerwaarde voor jouw eerstvolgende yoga sessie. 

Jouw ideale reispartner

Het voordeel van een dunne yoga mat is dat deze minder ruimte inneemt. De matten zijn zeer klein op te vouwen en door het lichte gewicht automatisch de ideale partner voor jouw volgende reis. Zo kun jij ook op je vakantiebestemming al je favoriete yoga oefeningen blijven beoefenen. Vouw de mat op en stop deze tussen je bagage. De rest volgt vanzelf. 

Toe aan de voordelen van een dunne yoga mat? Bestel direct

Is voor jou de tijd gekomen om over te stappen naar een dunne yoga mat? Of is een dunne yoga mat voor jou het perfecte instapmodel? Wacht dan niet, maar bestel direct. Bestel je voor 22:00? Dan versturen wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Ben jij toch op zoek naar een dikke yoga mat? Bekijk dan ons aanbod dikke yoga matten. Bij vragen, neem gerust contact met ons op.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard