Duurzame yogamat

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke yoga mat? Dan ben je bij Yoga mat-Online aan het juiste adres. Wij bieden jou een ruim assortiment aan duurzame yoga matten, bestaande uit diverse merken. De yoga matten zijn gemaakt van duurzame materialen en recyclebaar. Wil je bij jouw volgende yoga sessie ook gebruik maken van een duurzame yoga mat, en bijdragen aan een betere wereld? Bekijk dan direct ons aanbod duurzame yoga matten!

duurzame yoga mat


Duurzame yogamat: Ecoyogi

Wie binnen de yoga wereld op zoek is naar duurzaamheid moet zeker een kijkje nemen tussen het aanbod yoga matten van Ecoyogi. Duurzaamheid is de drijfveer achter de producten van Ecoyogi, en dat zie je terug. De matten worden uitsluitend gemaakt van duurzame materialen en zijn 100% recyclebaar. Er zijn verschillende type matten, in verschillende maten, diktes en kleuren. Of je nou op zoek bent naar een duurzame yoga mat voor thuis of in de studio, bij Ecoyogi zit je goed.

Duurzame yogamat: Manduke eKO-serie

De yoga matten uit de eKO-serie zijn de duurzame toppers van Manduka. Bestaande uit een normale variant, de eKO, de lichtere eKO Lite mat en de eKO Superlite reis mat. Stuk voor stuk beschikken ze over de typerende Manduka kwaliteit. Doordat de matten gemaakt worden van biologisch afbreekbaar rubber is dit ook een zeer duurzame optie. De yoga mat biedt veel grip in vochtige omstandigheden, en dus zeer geschikt voor bijvoorbeeld Bikram yoga. Tegelijkertijd bevat de bovenste laag van de eKO mat een gesloten celstructuur, waardoor bacteriën geen schijn van kans maken. Naast dat het een duurzame optie is, is het dus ook hygiënische optie.

Duurzame yogamat: Jade Yoga

Door te kiezen voor een Jade Yoga mat haal je niet alleen een duurzame mat in huis, maar je geeft tegelijkertijd ook terug aan het milieu. De matten worden gemaakt van duurzaam natuurlijk rubber, vrij van gifstoffen en biologisch afbreekbaar. Het assortiment bestaat uit yoga matten met verschillende maten en diktes, voor zowel thuis als onderweg. Daarnaast is er een leuke bijkomstigheid wanneer je een Jade Yoga mat besteld. Voor elke verkochte yoga mat wordt er namelijk één nieuwe boom geplant!

Draag vandaag nog bij aan een betere wereld

Wil jij ook graag een steentje bijdragen aan een betere wereld? Ga dan voor een duurzame yoga mat. Bestel je voor 22:00? Dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden. De verzending is daarnaast kosteloos wanneer je voor meer dan €40 euro bestelt. Heb je behoefte aan meer informatie rondom duurzame yoga matten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard