Goedkope yoga mat

Waar let ik op bij een goedkope yogamat? 

Ook wanneer je een goedkope yogamat nodig hebt, is het belangrijk voor ogen te houden welk doel je hebt met het beoefenen van yoga. Welke yogavorm beoefen je? Wat zijn jouw leerpunten tijdens yoga? Als je vooral bezig bent met het verbeteren van spierkracht door stevige oefeningen, dan biedt een dikke yogamat van 6mm meer grip en een goede demping. Werk je vooral aan het verbeteren van innerlijke rust en balans? Dan raden we juist een dunne yogamat aan met een dikte van bijvoorbeeld 4mm. 

Kwaliteit van een goedkope yogamat 

Het kan verleidelijk zijn om op internet een yogamat aan te schaffen tegen een bodemprijsje. Dikwijls leidt dit tot de ontdekking dat het beoefenen van yoga dan echt pijn gaat doen. Dit ondervond ook Rosalie van den Boogaard (welikeyoga.nl). Ze beschrijft haar ervaringen in deze review en koos uiteindelijk voor een yogamat van goede kwaliteit.  Natuurlijk komt het voor dat je een goede aanbieding vindt of een yogamat die minder kost. Houd wel altijd de kwaliteit in de gaten. 

Vandaag besteld is morgen in huis 

Heb je op Yogamat-Online een mooie, goedkope yogamat gevonden? Bestel ‘m dan meteen! Elke bestelling voor 22:00 uur, wordt morgen bij jou thuis bezorgd. Heb je toch hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling, over voorwaarden of bij het maken van een beslissing? Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder. 

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard