goedkope yogamat

Classic yoga mat 183 cm - Zwart

De Classic yogamatten van Ecoyogi zijn zeer duurzaam en comfortabel. Infinity is een mooie diepzwarte mat met superveel grip en lekker dik en comfortabel. Een goedkope yogamat met superieure kwaliteiten!
€26,00

Classic yoga mat 200 cm - Zwart

Deze mooie lange zwarte Classic yogamatten van Ecoyogi zijn comfortabel en bieden veel grip. Bovendien heb je hiermee een duurzame en recyclebare mat in handen.
€28,50

Classic yoga mat 183 cm - Midnight

De Classic yogamatten van Ecoyogi zijn minder belastend voor milieu en geschikt voor recycling. Daarnaast is deze nachtblauwe mat een aanwinst voor yogi’s die van grip en comfort houden. Een goede mat, comfortabel en licht van gewicht!
€26,00

Classic yoga mat 200 cm - Midnight

De extra grote yogamat, 2 meter lang, van Ecoyogi is ideaal voor lange mensen. Deze middernachtblauwe Classic mat is comfortabel, vrij van schadelijke stoffen en biedt uitstekende grip. Met behulp van de bijgeleverde draagriem neem je hem makkelijk overal
€28,50

Classic yoga mat 183 cm - Ruby Red

Deze prachtige rode Ecoyogi Classic yoga mat is volledig ecologisch. De door het SGS agentschap als milieuvriendelijke en duurzame mat is volledig recyclebaar. Deze rode mat is licht van gewicht, lekker stroef en heeft een comfortabele dikte.
€26,00

Classic yoga mat 183 cm - Plum

De paarse Classic yogamat van Ecoyogi is een doorgewinterde eco yoga mat: minder belastend voor milieu én geschikt voor recycling. Bovendien een superfijne mat met goede grip en een comfortabele dikte!
€26,00

Classic yoga mat 183 cm - Donker groen

De donkergroene Classic yogamat van Ecoyogi is door het SGS goedgekeurd alszijnde eco yoga mat. Hij is minder belastend voor het milieu en geschikt voor recycling. Een comfortabele mat, licht van gewicht en met goede grip. Geleverd met yogamat draagriem.
€26,00

Goedkope yogamat bij Yogamat-Online 

Als aanbieder van yogamatten en andere yogabenodigdheden van de allerbeste kwaliteit, biedt Yogamat-Online ook goedkope yogamatten. Een goedkope yogamat is vooral interessant als je rekening houdt met een bescheiden budget of als je beginnende yogi bent die nog op zoek is naar de beste yogamat. Welke prijs je ook ziet staan bij een yogamat van Yogamat-Online, je kunt er vanuit gaan dat we altijd kwaliteit bieden. Ook voor een duurzame yogamat ben je bij ons aan het juiste adres!

Waar let ik op bij een goedkope yogamat? 

Ook wanneer je een goedkope yogamat nodig hebt, is het belangrijk voor ogen te houden welk doel je hebt met het beoefenen van yoga. Welke yogavorm beoefen je? Wat zijn jouw leerpunten tijdens yoga? Als je vooral bezig bent met het verbeteren van spierkracht door stevige oefeningen, dan biedt een dikke yogamat van 6mm meer grip en een goede demping. Werk je vooral aan het verbeteren van innerlijke rust en balans? Dan raden we juist een dunne yogamat aan met een dikte van bijvoorbeeld 4mm. 

Kwaliteit van een goedkope yogamat 

Het kan verleidelijk zijn om op internet een yogamat aan te schaffen tegen een bodemprijsje. Dikwijls leidt dit tot de ontdekking dat het beoefenen van yoga dan echt pijn gaat doen. Dit ondervond ook Rosalie van den Boogaard (welikeyoga.nl). Ze beschrijft haar ervaringen in deze review en koos uiteindelijk voor een yogamat van goede kwaliteit.  Natuurlijk komt het voor dat je een goede aanbieding vindt of een yogamat die minder kost. Houd wel altijd de kwaliteit in de gaten. 

Vandaag besteld is morgen in huis 

Heb je op Yogamat-Online een mooie, goedkope yogamat gevonden? Bestel ‘m dan meteen! Elke bestelling voor 22:00 uur, wordt morgen bij jou thuis bezorgd. Heb je toch hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling, over voorwaarden of bij het maken van een beslissing? Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.