Manduka PRO - Al 20 jaar de nummer één

De Manduka PRO-serie staat al jarenlang bekend als de meest geliefde yoga mat onder yogi's wereldwijd. De reden hiervoor is de grote veerkracht en het verbluffende comfort.

 De mat voorziet jou van de ideale hoeveelheid grip en ondersteuning die jij zoekt tijdens jouw yoga sessie. Niet voor niets dat deze serie yoga matten ieder jaar weer als beste uit de test komen. Op zoek naar een lichtere variant? Bekijk dan ook zeker onze Manduka PROlite yoga matten.

Manduka pro


Levenslange verantwoorde garantie

Wanneer je besluit een Manduka PRO yoga mat aan te schaffen, schaf je een mat aan die je het hele leven bij kan blijven. De mat wordt namelijk standaard geleverd met een levenslange garantie. Naast dat de levenslange garantie, bied een Manduka PRO mat jou ook de garantie dat je milieubewust product in handen krijgt. De matten worden gemaakt van natuurlijke rubbers en geproduceerd op een emissievrije manier. 

Ideaal voor vochtige omstandigheden

Dankzij de gesloten celstructuur neemt de yoga mat geen vocht of transpiratie op. Daarnaast zijn de Manduka PRO yoga matten voorzien van een uitstekende antisliplaag, die niet kleverig aanvoelt. Zelfs niet als deze wordt blootgesteld aan een vochtige omgeving. Ook voorkomt het stippenpatroon aan de onderzijde dat jouw mat tijdens de yoga sessie wegglijdt.

De beste yoga mat, zo snel mogelijk in huis

Wil jij ook zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van de beste yoga mat op de markt? Bestel dan vandaag nog jouw Manduka PRO yoga mat. Is je bestelling voor 22:00 geplaatst? Dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Heb je nog vragen over de Manduka PRO-serie of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard