Opvouwbare yoga mat

Ben jij klaar met het telkens moeten oprollen van jouw yoga mat? Dan is een opvouwbare yoga mat een ideale uitkomst. Het gebruikersgemak staat te allen tijde voorop. Vouw je yoga mat na gebruik eenvoudig op, zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast zijn alle opvouwbare yogamatten gemaakt van natuurlijke rubbersoorten, en voldoen aan alle milieueisen. Bekijk nu het ruime aanbod op Yogamat-online.nl.

Opvouwbare yoga mat


Ideaal voor onderweg

Ga jij binnenkort op reis, maar wil je nog steeds jouw favoriete yoga oefeningen blijven uitvoeren? Dan is een opvouwbare yoga mat jouw perfecte reispartner. Licht van gewicht, maar nog steeds de beste kwaliteit. Daarnaast maakt het feit dat je de mat opvouwbaar is, de mat ideaal voor onderweg. Vouw de mat op, stop hem vervolgens tussen je bagage en voer zonder problemen jouw yoga oefeningen uit op de eindbestemming. 

Klaar om te vouwen? Bestel nu

Wil jij ook zo snel mogelijk jouw yoga mat kunnen oprollen? Bestel voor 22:00, en wij verzenden jouw bestelling vandaag nog. Heb je toch nog vragen over een van onze yoga matten? Neem dan gerust contact met ons op.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard