yoga mat extra dik


Meest verkochte dikke yogamattenVoor welke soorten yoga gebruik je een yogamat die extra dik is?

Een extra dikke yogamat geeft je extra comfort tijdens jouw yoga oefeningen. Maar voor welke yoga oefeningen is een extra dikke mat geschikt? Heb je vooral te maken met rustige oefeningen en/of liggende oefeningen dan is een yogamat extra dik zeker aan te bevelen. Vooral de Yin Yoga en Hatha yoga zijn zeer geschikt met een dikkere mat.

Beoefen je vooral yoga waarbij je balans zeer belangrijk is dan is een dunne yogamat aan te bevelen. Een dikkere yogamat is een misschien een stuk zachter dan een dunne yogamat, maar als je juist stabiel je yoga oefeningen wilt uitvoeren dan is een dunnere mat aan te bevelen.

Een ruim aanbod van extra dikke yogamatten

Extra dikke yogamatten hebben een dikte van ca. 6 mm of dikker. Binnen ons huidige aanbod hebben we meer dan 40+ yogamatten van 6 mm of dikker. Deze yogamatten zijn beschikbaar in verschillende formaten, de meest prachtige kleuren en gemaakt van diverse materialen.

Yogamat-online.nl is al jaren de specialist op het gebied van kwalitatieve yogamatten. Met meer dan honderden yogamatten van enkel de allerbeste merken weet je zeker dat je altijd een kwalitatief hoogwaardige yogamat ontvangt!

Voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Wacht niet langer en bestel jouw yogamat (extra dik) voor 22:00 dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Is je aankoopbedrag boven de €40 euro dan verzenden wij jouw favoriete yogamat helemaal gratis! Kom je niet aan de € 40 euro? Combineer en profiteer! Bekijk ook eens onze yoga blokken, meditatiekussens of onze yoga bolsters.

Heb je vragen over onze dikke yogamatten of wil je graag meer informatie over een specifieke yogamat? Bekijk dan de productpagina of neem contact op met onze klantenservice.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard