goedkope yogamatje

Yogamatjes: goedkoop en van topkwaliteit 

Als je net begint met yoga of je budget in de gaten wilt houden, kan het soms een goede keuze zijn om voor een goedkope yogamat te kiezen. Yogamatjes die goedkoop zijn, zijn immers niet altijd van slechte kwaliteit. Op onze webshop vind je verschillende merken die goedkope yogamatjes van prima kwaliteit aanbieden. 

Goedkoop yogamatje voor verschillende yogastijlen 

Er zijn grofweg drie verschillende oefeningen te onderscheiden in de yoga: statische oefeningen, dynamische oefeningen en oefeningen in een warme omgeving. Statische oefeningen, zoals bij Yin yoga of Nidra yoga, zijn gericht op het vasthouden van lichaamshoudingen in veelal zittende of staande houding. Omdat je dan vooral comfort zoekt, raden we een dikke yogamat aan. Goedkope yogamatjes vind je ook voor dynamische yogastijlen als Ashtanga yoga of Power yoga. Deze matjes zijn dunner. Bij yoga in een warme omgeving, zoals Bikram yoga, raden we een mat aan die vocht opneemt. Zo zie je: yogamatjes kunnen goedkoop zijn, maar hun eigenschappen zijn het meest van belang.  

Yogamatjes in de aanbieding 

Yogamat-Online heeft meestal enkele zeer interessante aanbiedingen online staan. Dit maakt dat je een topkwaliteit yogamatje kan vinden die goedkoop en tegelijkertijd zéér goed is. Sommige yogamatjes zijn van een vorig seizoen wat betreft ontwerp of zijn bijna uitverkocht en worden zo aangeboden tegen een zacht prijsje. Neem zeker een kijkje!

Zoek jij ook nog andere goedkope artikelen? Bekijk dan ook eens onze goedkope meditatiekussens, yoga blokken of overige yoga hulpmiddelen!

Hulp nodig bij het vinden van een yogamat? 

Mocht je er niet uitkomen of op zoek zijn naar een yogamat onder een bepaald budget: neem gerust contact met ons op, we helpen en adviseren je graag. 

Bekijk ook eens onze overige pagina's:

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard