Travel mat yoga

Een yoga sessie in de studio, het park of misschien wel op het strand; Het lieftst neem je je yogamat overal met je mee. Daarvoor meot je natuurlijk wel de jusite yogamat hebben. De travel matten die he hier ziet zijn gemakkelijk op te vouwen tot een klein pakket en daarom gemakkelijk mee te nemen op reis. Bestel de travelmat bij yogamat online en neem je yoga mat voortaan overal mee naartoe!

Travel mat yoga kopen

Yogamatten hebben vaak een onhandige vorm. Daardoor neem je ze minder makkelijk met je mee. Het voordeel van een travel yogamat is dat deze licht en flexibel is. Ook kun je de mat opvouwen in plaats van alleen oprollen. Wil je het helemaal makkelijk maken? Bestel er dan ook een handige yogatas bij zodat je de mat mee kunt nemen op reis!

Travel yogamatten bij Yogamat online

Bij Yogamat-online vindt je verschillende travel matten van merken als Jade yoga, Manduka en Liforme. De matten zijn makkelijk op te vouwen en daardoor eenvoudig mee te nemen. Ook zijn de matten erg licht. Bestel de travel yoga mat vandaag nog. Dan ligt deze morgen bij je thuis!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard