Yogamat 6mm

Op zoek naar een wat dikkere yogamat? Dan is een yogamat van 6 mm de perfecte keuze. Een yogamat van 6 mm voelt zacht aan en biedt daarom net wat meer comfort. Vooral wanneer je gewrichten en spieren gevoelig zijn is een dikkere mat een uitkomst. Bij Yogamat-online vind je veel verschillende yogamatten van 6mm dik. Bekijk het assortiment en bestel online. 

Yogamat 6mm kopen

Yogamatten van 6mm vind je verschillende materialen als TPE en PVC. Vooral voor dynamische yogavormen als yin en nidra yoga is het fijn een wat dikkere yogamat te gebruiken. De mat heeft net wat extra demping. Veel mensen vinden dit prettig. Bekijk het assortiment en vind de mat die bij je past. 

Yogamatten van 6 mm bij Yogamat-online

Bij Yogamat-online vind je yogamatten van 6mm van merken als Ecoyogi, Manduka en Kurma. Keuze genoeg! Bestel vandaag nog de mat die je zoekt. Dan wordt deze morgen bij je thuisbezorgd!

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard