Yogatas

Het meenemen van een yoga mat naar een yogastudio hoeft niet vervelend te zijn. Dit kan het wel zijn als je de mat en al je andere spullen los mee wilt nemen. Alles valt uit je handen of de mat begint opeens uit te rollen. Dit soort lastige situaties kun je echter makkelijk voorkomen door gebruik te maken van een yogatas. Hier kun je de yoga mat en alle andere accessoires instoppen als je onderweg gaat hiermee. Ook deze praktische tassen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Lees verder en zie waarom een yogatas iets is wat elke yogaliefhebber wel zou moeten hebben.

Welke yogatas kiezen?

Bij het zoeken naar een goede yogatas zijn er bepaalde dingen erg belangrijk. Dit is in de eerste plaats uiteraard de maat van de tas. Een yoga mat kun je oprollen maar hij zal daardoor niet minder breed worden. Dit is dan ook een punt om op te letten als jouw mat een andere maat heeft als wat de standaard is. Ook is het belangrijk om te kijken hoe je de yogatas wilt gaan gebruiken. Is het puur voor het vervoer van de mat of wil je hier ook nog een yoga handdoek bij kunnen stoppen? Er zijn namelijk open varianten waarmee je echt alleen de mat kunt vervoeren maar er zijn in ons assortiment ook prachtige dichte tassen verkrijgbaar waar je bijvoorbeeld ook je waterfles bij zou kunnen stoppen.

Maak gebruik van een draagriem

Als je geen behoefte hebt aan het dragen van een grote tas of gewoonweg niet veel spullen mee hoeft te nemen dan is een draagriem perfect voor jou. Dit is een eenvoudige band die je aan beide kanten van de yoga mat bindt. Zo zal de mat niet uitrollen terwijl je hem draagt en met de band kun je hem makkelijk over een schouder hangen. Een yogatas en draagriem maken het vervoeren beide erg makkelijk alleen met een draagriem ben je net wat minder bepakt als met een yogatas.

Prachtige kleuren en patronen

Een yogatas hoeft absoluut niet saai en onopvallend te zijn. Je kunt ervoor kiezen om een simpele tas te kiezen maar als je echt wilt opvallen hebben wij ook voor jou de perfecte yogatas. Hiermee kan je namelijk echt de show stelen. In ons assortiment vind je alles van een eenvoudige zwarte tas tot de meest prachtige felle kleuren en opvallende patronen. Jij bepaalt hoe de perfecte yogatas er voor jou uit ziet en wij zorgen dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt.

Een waterdichte yogatas

Als je met een losse yogamat over straat gaat kan dit een groot nadeel worden zodra het begint te regenen. Dit zou namelijk betekenen dat je alle oefeningen moet gaan doen zonder mat of op een natte ondergrond. Dit is onprettig en kan voorkomen worden door te kiezen voor een waterdichte yogatas. Zeker als je met de fiets naar een yogales gaat of als je de auto niet dichtbij kunt parkeren is dit een ideale optie. Het is echter niet alleen ideaal voor de regen. Als je veel getranspireerd hebt of jouw yoga mat is om wat voor reden dan ook flink nat geworden dan kan het zijn dat je deze lekker thuis wilt gaan schoonmaken. Over straat gaan met een druipende mat is niet nodig, door hem op te bergen in de waterdichte yogatas zal al het vocht hierbinnen blijven en blijf jij gewoon droog.

Neem alles mee wat je nodig hebt

Niet iedereen gaat graag met meerdere tassen of al volledig in yogakleding over straat. Een goede yogatas is dan een onmisbaar accessoire om te hebben. Sommige varianten bieden slechts ruimte voor het vervoeren van de mat maar de meeste tassen hebben zat ruimte over zodat jij hier onder andere je kleding, een waterfles en je telefoon in kunt stoppen. Zo heb je alles bij de hand en hoeft je ook niet met meerdere tassen te slepen. Wanneer je bezig bent met de yogales stop je alle spullen die je niet nodig hebt in de yogatas zodat je alles weer bij elkaar hebt als je klaar bent met het doen van alle oefeningen.

Bestel jouw yogatas vandaag nog!

Dat een yogatas een onmisbare accessoire is merk je direct als je hem eenmaal gebruikt hebt. Je neemt erg makkelijk alle spullen mee die je nodig hebt zonder dat dit veel gedoe oplevert. Alles meenemen doe je tevens ook in stijl dankzij de prachtige tassen in ons assortiment. De meest uiteenlopende varianten zitten erbij zodat er ook voor jou de perfecte tas tussen zit. Kies een variant die bij jou en jouw stijl past en ontvang snel jouw yogatas van Yogamat-online.nl in huis.