Ecoyogi tas
Ecoyogi tas

Ecoyogi Yogatas - Happy Colors

Dankzij deze prachtig gekleurde Ecoyogi yogatas vervoer je moeiteloos al jouw Yoga benodigdheden. Behalve een yoga mat is er ook ruimte voor andere producten.

Ecoyogi

Ecoyogi Yogatas - Happy Colors

Dankzij deze prachtig gekleurde yogatas vervoer je moeiteloos al jouw Yoga benodigdheden. Behalve dat er ruimte is voor een Yoga mat, kun je ook nog andere producten in de tas kwijt, zoals bijvoorbeeld kleding, blokken of een drinkfles.

Het product is gemaakt van 100% canvas katoen dat recyclebaar is. De mooi gekleurde yogatas is voorzien van een voering, waardoor de binnenkant mooi is afgewerkt. De dubbele rits zorgt ervoor dat ook bredere yogamatten goed in de tas passen. Als de mat breder is dan de tas zal mat aan de zijkant uitsteken. Aan de binnenzijde van de tas is een vakje zonder ritssluiting geplaatst en ook aan de buitenzijde van de tas is een vakje te vinden. Het buitenste vakje is voorzien van een ritssluiting. De extra vakken zijn ideaal om belangrijke of waardevolle eigendommen in op te bergen.

De grote hengels maken het mogelijk om de yogatas als rugzak te vervoeren, maar daarnaast kun je de tas ook over de schouder of gewoon in de hand dragen.

Sterke punten Ecoyogi Yogatas

• Ruimte voor extra brede Yoga mat dankzij een dubbele rits. Mat steekt dan wel uit!
• Biedt ruimte voor een Yoga mat en andere Yoga benodigdheden.
• Diverse draagmogelijkheden dankzij grote hengsels.
• Recyclebare materialen
• Extra vakken voor belangrijke eigendommen.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:65 cm
Breedte:22 cm
Diepte:22 cm
Gewicht:0,5 kg
Materiaal:katoen
Kleur:gekleurd
Toelichting:Geschikt om matten tot een maximale breedte van 65 cm te vervoeren met een diameter van 22 cm
Geschikt:Geschikt voor: Ecoyogi studio, kurk, Classic en PRO Grip yoga matten

Reviews (1)

Fijne tas! Maar aan de binnenkant mag het vak wat groter of er 1 bij met rits.

Jacomine R. / Otterlo | 28-09-2021

Schrijf je eigen review

Gebruik en onderhoud

De Ecoyogi Yogatas is niet geschikt om te reinigen in de wasmachine. Eventuele vlekken kun je het beste verwijderen met een vochtige doek en eventueel wasmiddel op ecologische basis.

Het is mogelijk om de tas waterwerend te maken met behulp van een impregneermiddel. Een voorbeeld van een milieuvriendelijk impregneermiddel is ANCHOR EXTRA®. ANCHOR EXTRA® is geschikt om aan te brengen op katoen. Daarnaast is het product biologisch afbreekbaar en niet giftig.

Bestel Ecoyogi Yogatas - Happy Colors
Ecoyogi tas

Omschrijving

Dankzij deze prachtig gekleurde Ecoyogi yogatas vervoer je moeiteloos al jouw Yoga benodigdheden. Behalve een yoga mat is er ook ruimte voor andere producten.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard