manduka bolster

Een steuntje in de rug

De juiste lichaamshouding is bij yoga van groot belang. Een Manduka bolster kan jou helpen deze houding eenvoudiger te bereiken. Leg de bolster bijvoorbeeld onder jouw rug, nek of heupen wanneer je hier behoefte aan hebt. Naast dat jouw yoga sessie hierdoor prettiger wordt, helpt een Manduka bolster jou tegelijkertijd blessures te voorkomen. Zit jij in de beginfase van jouw yogacarrière? Wees dan vooral niet bang om naar de juiste ondersteuning te vragen. In dit geval biedt een Manduka bolster jouw het benodigde steuntje in de rug.

Eenvoud staat centraal

De overstap naar een Manduka bolster is een eenvoudige. Daar blijft het echter niet bij. Bij zowel het gebruik als het onderhoud staat eenvoud centraal. De bolster is licht van gewicht, waardoor het meenemen van geen extra zorgen oplevert. Tijd voor een wasbeurt? Geen probleem. Je verwijderd de hoes van jouw Manduka bolster binnen een enkele tellen, om deze vervolgens zeer eenvoudig in de wasmachine te laten meedraaien. Laat de hoes drogen bij een lage temperatuur en je kunt er weer tegenaan. 

Jouw hulp, snel in huis

Heb jij ook zo snel mogelijkheid behoefte aan een steuntje in de rug? Zoek dan niet verder. Bij Yogamat-online.nl ben je aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod Manduka bolsters en kies de bolster die het beste bij jou past. Jouw ideale bolster gevonden? Bestel dan voor 22:00, en jouw bestelling wordt vandaag nog verzonden. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard