oogkussen yoga

Oogkussens voor de yoga in diverse kleuren

De oogkussens voor de yoga zijn leverbaar in verschillende kleuren. Van prachtig lichtblauw tot olijf groen, er zit altijd wel een kleur bij die past bij jouw stijl. De oogkussens zijn allemaal 20 cm lang en 10 cm breed en zijn gevuld met lijnzaad. De oogkussens zijn gemaakt van 100% biologisch/organisch katoen (GOTS-gecertificeerd).

Dankzij het lijnzaad voelen de oogkussens tijdens de yoga zeer fijn en comfortabel aan en heb je zelfs de mogelijkheid om de binnenkant van het oogkussen van olie druppels te voorzien voor een heerlijke geur. De oogkussens voor de yoga bestaan immers uit twee delen waarbij de binnenkant makkelijk uitneembaar is.

Yoga oogkussens zijn makkelijk uit te wassen

Na een intensieve yoga oefening kom je helemaal tot rust met een oogkussen. Het kan voorkomen dat je veel zweet en hierdoor het oogkussen ook vochtig maakt. Doordat de binnenkant makkelijk uitneembaar is kun je de hoes van het oogkussen makkelijk uitwassen. Hygiënisch, praktisch en zo kun je keer op keer gebruik maken van een heerlijk fris oogkussen.

Gratis thuisbezorgd vanaf € 40 euro!

Een oogkussen voor de yoga is uitstekend te combineren met een yogamat. Koop je namelijk een yogamat en een oogkussen dan weet je zeker dat je bestelling boven de €40 euro zit en dan verzenden wij je jouw producten volledig gratis! Wacht dus niet langer en combineer jouw favoriete producten in één bestelling.

Heb je vragen over een specifiek oogkussen of wil je meer informatie over onze webwinkel? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard