yoga bolster aanbieding

Aanbiedingen van verschillende merken en soorten bolsters

Een yoga bolster aanbieding is er in verschillende maten, vormen en merken. Binnen ons huidige aanbod van aanbiedingen hebben wij voornamelijk yoga bolsters van Ecoyogi en Manduka. Van rechthoekige tot cilindervormige bolsters in verschillende kleuren. De aanbiedingen variëren tussen de € 39,50 en de € 75,00 euro per bolster.

Alle bolsters zijn veerkrachtig en voorzien van een duurzame vulling. Zo weet je zeker dat jij tijdens jouw yoga oefeningen stevig en comfortabel ondersteund wordt. Veelal is de buitenhoes afneembaar en kan deze makkelijke gereinigd worden. Wil je meer informatie over het reinigen van de yoga bolster bekijk dan de productpagina voor meer informatie.

Gratis levering van onze yoga bolster aanbiedingen!

Onze goedkope yoga bolsters worden doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Heb je vragen over een specifieke bolster? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpen we je graag verder.

Wist je dat wij al onze aanbiedingen van boven de €40 euro gratis bij je thuis bezorgen? Wil je meer informatie over onze levertijden en bezorgkosten? Bekijk dan onze pagina over bezorging en verzending.

iDealpaypalprewirebancontactvisamaestromastercardApplePayGoogle PayKlarnagiropayamerican expresskbcbelfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard