Yoga bolster aanbieding

Heb jij ook problemen met je stabiliteit tijdens diverse yoga oefeningen? Wil jij ook graag comfortabel en prettig zitten tijdens jouw ademhalingsoefeningen? Dan is een yoga bolster een geschikte keuze voor jou! Yoga bolsters geven een stabiele ondersteuning tijdens jouw zittende en liggende yoga oefeningen.

Binnen ons huidige aanbod hebben we verschillende yoga bolsters in de aanbieding. Ben jij op zoek naar een yoga bolster aanbieding houd dan zeker onze pagina in de gaten. Wij hebben wekelijks diverse aanbiedingen.

yoga bolster aanbieding


Aanbiedingen van verschillende merken en soorten bolsters

Een yoga bolster aanbieding is er in verschillende maten, vormen en merken. Binnen ons huidige aanbod van aanbiedingen hebben wij voornamelijk yoga bolsters van Ecoyogi en Manduka. Van rechthoekige tot cilindervormige bolsters in verschillende kleuren. De aanbiedingen variëren tussen de € 39,50 en de € 75,00 euro per bolster.

Alle bolsters zijn veerkrachtig en voorzien van een duurzame vulling. Zo weet je zeker dat jij tijdens jouw yoga oefeningen stevig en comfortabel ondersteund wordt. Veelal is de buitenhoes afneembaar en kan deze makkelijke gereinigd worden. Wil je meer informatie over het reinigen van de yoga bolster bekijk dan de productpagina voor meer informatie.

Gratis levering van onze yoga bolster aanbiedingen!

Onze goedkope yoga bolsters worden doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Heb je vragen over een specifieke bolster? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpen we je graag verder.

Wist je dat wij al onze aanbiedingen van boven de €40 euro gratis bij je thuis bezorgen? Wil je meer informatie over onze levertijden en bezorgkosten? Bekijk dan onze pagina over bezorging en verzending.

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard