Yoga mat kurk

Ben je op zoek naar meer grip en wil je tegelijkertijd ook ecologisch bewust bezig zijn? Dan is een yoga mat gemaakt van kurk voor jou de perfecte uitkomst. Een yoga mat kurk is gemaakt van de beste kwaliteit organisch rubber, 100% natuurlijk. Daarnaast voorziet de yoga mat kurk jou van de perfecte hoeveelheid grip die jij nodig hebt tijdens jouw oefeningen.

Bekijk hieronder de verschillende kurken yoga matten en bestel jou mat bij Yoga mat-online!

yoga mat kurk


Meer zweet, meer grip

Beoefen jij veel Hot yoga of Bikram yoga? Dan ben je bekend met de bijkomende hoeveelheid zweet. Een yoga mat kurk maakt het gebruik van een yoga handdoek echter overbodig. De mat neemt het vrijgekomen vocht namelijk op. Een mooie bijkomstigheid van een yoga mat kurk is dat je hierdoor juist meer grip krijgt. De dagen dat jij wegglijdt op jouw mat zijn hierdoor verleden tijd.

De yoga mat kurk komt het beste uit de verf komt wanneer deze in aanraking komt met vocht. Wij raden daarom aan om de yoga mat kurk voor jouw sessie licht te besproeien met water. Op deze manier heb je direct bij het starten van jouw sessie de optimale grip.

Voordelen yoga mat kurk

  • Meer grip bij vochtige omstandigheden
  • Ecologisch verantwoord
  • Maakt een yoga handdoek overbodig

Snelle levering

Wil jij zo snel mogelijk beschikken over de voordelen van een yoga mat kurk? Dan ben jij bij Yogamat-online.nl aan het juiste adres. Bestel je voor 22:00, dan wordt jouw bestelling namelijk dezelfde dag nog verzonden. Mocht je nog vragen hebben over de yoga mat kurk of een van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op. 

veilig betalen met iDealveilig betalen met paypalbetalen met overschrijven bankveilig betalen met bancontactveilig betalen met visaveilig betalen met maestroveilig betalen met mastercardveilig betalen met Klarnaveilig betalen met giropayveilig betalen met american expressveilig betalen met kbcveilig betalen met belfiusbetalen met de Good4Fun Giftcard